Lös in kupong

Arbeta på Spreadshirt

Ha kul och var kreativ!

Fackexpertis och professionellt lagarbete i framgångsorienterade projekt står i centrum för vårt dagliga arbete. Våra medarbetare har mycket svängrum, kan bidra med personliga styrkor och ta sig an uppgifter kreativt. Med mer än 280 internationella medarbetare på huvudkontoret i Leipzig och ytterligare ca 300 i Polen, USA och Brasilien har Spreadshirt sedan länge lämnat uppstartsfasen.

Trivas

Sedan 15 år är Spreadshirt en pålitlig arbetsgivare. Vår feelgood manager Stefanie arbetar sedan 5 år tillbaka för en avspänd samvaro. Hon hjälper nykomlingar till en bra start på företaget, lyssnar på beröm och kritik, ordnar frukt, dryck, massage och även regelbundna fester utanför företaget, som stärker medarbetarnas sammanhållning.
Som familjevänligt företag stöder vi även våra medarbetares privata livspussel. Spreadshirt engagerar sig aktivt för förenligheten mellan familj och arbete. Vi hjälper till att leta efter en förskoleplats när medarbetare får barn och avlastar unga föräldrar vid behov även genom flexibla arbetstider och möjligheten att arbeta hemifrån.

Kom med i gänget!

På Spreadshirt står din individuella yrkesmässiga utveckling i centrum. Oavsett om du är IT-specialist, UX-proffs, marknadsföringsexpert, arbetar med kundservice eller ett av våra många andra områden, främjar vi dina färdigheter och talanger och visar stort förtroende för dig från början. I högmotiverade team arbetar du på spännande projekt och har stor frihet och eget ansvar. Dessutom stöder vi dig i din yrkesmässiga vidareutbildning.

På Spreadshirt arbetar du i ett internationellt team. Våra medarbetare kommer nämligen från över 15 länder. Det officiella företagsspråket är därför engelska. Men oroa dig inte, dina språkkunskaper måste inte vara perfekta. Och vid behov kan du fräscha upp kunskaperna hos oss på gratis kurser av och med modersmålstalare. På det sättet har du till exempel möjlighet att utvidga dina kunskaper på nationella och internationella fackkonferenser.

Till jobberbjudandena

Lär känna oss

Spreadshirts huvudkontor ligger i en tidigare fabriksbyggnad i det populära Leipzig-Plagwitz. Moderna kontor inbjuder till motiverat arbete precis som takterrasser, mysiga sitthörnor, fotbollsspel och pingisbord inbjuder till avkoppling då och då.