Vi vill se dig växa

Arbeta på Spreadshirt
Till de lediga platserna
Flexibla arbetsmetoder och moderna verktyg
En öppen företagskultur med feel good management och stora möjligheter att vara med och påverka
Moderna kontor med takterrasser, pingisbord, PlayStation och fotbollsspel, gratis dryck och frukt ... och naturligtvis massor av T-shirts
Arbeta jämlikt i internationella och professionella team
Come as you are, på Spreadshirt finns det ingen klädkod
Individuella utvecklings­möjligheter och regelbunden feedback
Flexibla arbetstider och möjlighet att jobba hemma
Föräldrar är välkomna, We are family, familjefester, stöd när man letar efter förskola, flexibilitet

Kom med i gänget!

Mer än bara ett jobb
Spreadshirt är ett av de snabbast växande e-handelsföretagen och alltid på jakt efter förstärkning. Hos oss är erkända proffs lika välkomna som nybörjare, karriärbytare, hundägare, familjemänniskor, sjusovare eller badtoffelbärare (på Spreadshirt finns det ingen klädkod).
Om du vill arbeta tillsammans med världens bästa kollegor (närmare bestämt från över 20 länder) i platta hierarkier, ser vi fram emot din ansökan.

Frågor? Kontakta oss.

Om du har frågor kontaktar du jobs@spreadshirt.net

Stefanie Frenking

Head of Recruiting and Feel Good Management

Silvia Lauterbach

Recruiting Specialist

Josephine Woermann

Recruiting Specialist

Vanliga frågor

Kan jag göra praktik på Spreadshirt?

Ja, på de flesta av våra områden erbjuder vi talangfulla studenter möjlighet att göra praktik. Våra aktuella praktikplatser utannonseras alltid, men det lönar sig även att höra sig för om du inte hittar någon passande praktikplats.

Hur länge skulle en praktik på Spreadshirt vara?

För att du ska få en så djup inblick i området som möjligt och även kunna arbeta aktivt i den dagliga verksamheten och på projekt så bör en praktik vara minst 3 månader, helst 6 månader.

Avlönas praktikanter på Spreadshirt?

Ja, vi betalar alla praktikanter en lämplig praktiklön, som bland annat rättar sig efter dina kvalifikationer och din tidigare praktiska erfarenhet.

Kan jag skriva mitt examensarbete/kandidat-/masteruppsats på Spreadshirt?

Vi handleder examensarbeten/kandidat- och masteruppsatser. Då är det naturligtvis viktigt att ämnet för ditt arbete är intressant för Spreadshirt och att vi kan garantera en så optimal handledning som möjligt under ditt examensarbete.

Om du är intresserad av att skriva ditt examensarbete på Spreadshirt, skickar du först en kort ansökan med ditt planerade ämne till oss. Du bör kunna ge oss en så bra bild som möjligt av innehållet och målen med ditt arbete. För att arbetet ska vara nära praktiken bör examensarbetet kombineras med ett jobb på Spreadshirt.

Hur fungerar ansökningsprocessen?

Det är bäst om du ansöker online. Om vi tycker att din ansökan är intressant vidarebefordrar vi den till den chef som är ansvarig för den lediga tjänsten. Då har du redan fått en mottagningsbekräftelse av din ansökan från oss via e-post.

Om din ansökan även har övertygat chefen hör vi av oss till dig för att planera nästa steg. Det kan vara ett litet test, en telefonintervju eller ett personligt möte. Vår ansökningsprocess är lika individuell som våra medarbetare och sökande och kan bestå av flera steg. På det sättet kan vi lära känna dina yrkesmässiga färdigheter och dina personliga styrkor och svagheter närmare och helst ta reda på om vi passar ihop.

Under hela ansökningsprocessen kan du när som helst vända dig till rekryteringsteamet med frågor. Och kanske kan vi snart hälsa dig välkommen som ny medlem i Spreadshirtteamet.