Designa T-shirts själv

Designa en individuell T-shirt i vår T-shirtdesigner eller välj en av våra många andra produkter att designa själv – luvtröjor, tygväskor, mobilskal och andra accessoarer.

Produkter


I 4 enkla steg får du din personliga T-shirt eller ett annat favoritplagg. Så här gör du:

1. Välj en T-shirt att designa

Klicka till vänster upptill i T-shirtdesignern på knappen Välj produkt för att designa en T-shirt eller en annan produkt. Här kan du välja mellan mer än 140 artiklar. Du kan även filtrera efter kategorier genom att klicka på knapparna ”Herrar”, ”Damer”, ”Barn & bebisar”, ”Accessoarer” eller ”Skal”. Inom kategorierna finns det ytterligare filter för storlekar och färger. När du har hittat rätt T-shirt eller en annan produkt att designa klickar du på den. Du ser nu en förhandsgranskning av din valda produkt. Till höger kan du välja önskad färg.

2. Designa din T-shirt med unika motiv

Klicka till vänster upptill i T-shirtdesignern på knappen Välj motiv för att designa din T-shirt eller en annan produkt individuellt. Här visas våra populäraste motiv. Om du letar efter ett motiv i ett särskilt tema, anger du ett passande sökord på sökraden. Eller så väljer du ett passande temaområde under ”Motivkategorier”. Välj önskat motiv och bekräfta med ”Lägg till motiv”, så visas det på din T-shirt. Anpassa det enligt dina önskemål genom att dra till rätt position resp. ändra storleken. Till höger i T-shirtdesignern kan du välja färg och tryckmetod. I visningen nedan ser du dessutom vilka områden på din produkt som kan tryckas. På T-shirten är det till exempel även ryggen och ärmarna. Välj dem genom att klicka. På det sättet designar du enkelt din önske-T-shirt för T-shirttrycket.

3. Designa din T-shirt med dina egna foton

Ladda upp ett foto eller ett eget motiv och designa din T-shirt eller en annan produkt med det. Klicka på Ladda upp bild och välj önskad bildfil. Efter uppladdningen placeras din bild automatiskt på din valda produkt. Nu kan du flytta det, ändra storleken och på det sättet skapa din helt individuella T-shirt eller en annan produkt.

4. Lägg till text på din helt personliga T-shirt

Gör din T-shirt eller en annan produkt individuell med en personlig text! Klicka till vänster i T-shirtdesignern på knappen Lägg till text och ange önskad text. Du kan enkelt anpassa textens placering genom att dra och flytta. Du ändrar textfärg, teckensnitt och teckenstorlek med hjälp av valet till höger i T-shirtdesignern. Under menypunkten ”Specialteckensnitt” hittar du dessutom många originella teckensnitt för att ge din T-shirt en helt personlig prägel. För övrigt kan även personliga presenter designas mycket enkelt på detta sätt. Nu behöver du bara bestämma storlek och beställningsmängd för din produkt. Klicka på knappen Välj antal och storlek och fastställ de aktuella detaljerna. Klicka på Lägg i kundvagnen för att slutföra din beställning, så kan du låta trycka din T-shirt.