15 % rabatt på allt
Gäller till den 01.03.2017. Kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongen kan endast användas på www.spreadshirt.se och är inte giltig i Spreadshirts partnerbutiker.Kupongen kan inte användas för presentkort. Kupongen kan användas vid beställningar med högst 5 produkter. Kan inte kombineras med mängdrabatten.
15OFF17
Lös in kupong

Har du hört – enormt urval av motiv till ditt iPhone- och smartphone-skal

iPhone, iPad, Samsung eller HTC – hitta rätt look för din mobil eller surfplatta.
Enormt urval på vår marknadsplats.

Produkter


Designa ditt iPhone-skal själv – mycket enkelt

Din iPhone är din helgedom, eller hur? Du använder den varje dag, kollar e-post, surfar på Facebook och bär den alltid med dig. Då bör du även se till att din smartphone ser riktigt snygg ut. Med ett egendesignat iPhone-skal från Spreadshirt är det mycket enkelt. Detta kan du nämligen trycka med egna motiv, foton eller text och därigenom anpassa helt till din smak. Och om du har lust kan du även trycka en T-shirt som det t.ex. står ”I love my Phone” på. Omvänt finns det för övrigt även många roliga T-shirtordspråk, som skulle göra sig bra på din iPhone!

Och hur kan du nu designa ditt iPhone-skal själv? Det förklaras i tre enkla steg:

  1. Välj produkt – i ditt fall troligen vårt iPhone-skal.
  2. Välj motiv – du har många olika motiv att välja mellan.
  3. Lägg till text – gör ditt iPhone-skal personligt, t.ex. med ditt namn!

Ditt iPhone 4-skal eller iPhone 5-skal från Spreadshirt

Det finns ju många leverantörer av iPhone 4- och iPhone 5-skal, hur ska man hitta rätt skal? Det bästa vore väl om du kan välja själv hur ditt skal till din älskade smartphone ska se ut, eller hur? Därför är iPhone 4- eller 5-skal från Spreadshirt helt klart det bästa valet! Men bortsett från att du kan designa iPhone-skalet på Spreadshirt helt enligt din smak har det även andra bra fördelar.

Skalet anpassar sig perfekt till din iPhone 4 eller iPhone 4s. Även för en iPhone 5 har vi det passande skalet. Det kan tryckas på hela baksidan, så du kan därmed alltså ge din iPhone en helhetlig ny look. Naturligtvis lämnas kameraöppningen och öppningarna för alla anslutningar och knappar fria så att du kan använda din iPhone som vanligt och inte heller behöver ta av skalet när du laddar mobilen eller lyssnar på musik. Genom tryckmetoden sublimeringstryck kan du dessutom utan problem trycka foton och andra komplexa motiv på iPhone-skalet. Om du förresten är en riktig Apple-fanatiker och även har en iPad, så kan du även trycka fodral till iPad och bärbar dator här!