Två kvinnor döljer sina ansikten bakom egendesignade kuddöverdrag

Trycka kuddar i bästa kvalitet

Designa kuddar själv, så blir det riktigt mysigt

Beräkna leveranstiden härMer information
Upp till 70% rabatt
Bäst priser. Bäst service.
100% kreativ frihet
med texter, motiv och bilder
Över 200 produkter
väntar på dina idéer
Banner för stora beställningar av textiltryck
För
beställningar från
100 stycken

Stora beställningar

Personlig rådgivning, fler produkter och tryckmetoder

Begär en offert

Designa kuddar själv, så blir det riktigt mysigt

Tryck kuddöverdrag – den speciella presentidén

Som en originell presentidé kan du nu även trycka kuddar. Möjligheterna är oändliga. Som inflyttningspresent ger en fotokudde fina färginslag i den nya lägenheten. Som mysig kudde med ett tryck på din älskling förkortar den ensamma stunder. För passionerade soffpotatisar kan ett motiverande budskap på soffkudden kanske till och med skapa vilja till rörelse.

Tryck kuddöverdrag enkelt

Ett tryckt kuddöverdrag är ett riktigt mångsidigt val för varje tillfälle! Med ett dekorativt motiv eller ett personligt budskap, med ett tryckt foto eller en vacker bild – oavsett vad du har för idé får den garanterat plats på våra kuddöverdrag i olika storlekar. Den höga kvaliteten på tryckfärgerna ger dessutom långvarig glädje av våra produkter. Så tryck ett kuddöverdrag!

Designa kuddar själv med Spreadshirt

Mjukare än mjuk! Ge ditt kuddöverdrag på stor tryckyta en personlig prägel och höj trivseln. Vår klassiker i storleken 44 x 44 cm passar till en stoppning på 45 x 45 cm. Kuddöverdragen är försedda med blixtlås och är därigenom ytterst praktiska i skötseln. Innerkudden kan snabbt bytas och kuddöverdraget tvättas.