Personliga ansiktsmasker

Stilfullt skydd – designa ansiktsmask själv

Människor bär personliga ansiktsmasker när man handlar
Beräkna leveranstiden härMer information
Upp till 70% rabatt
Bäst priser. Bäst service.
100% kreativ frihet
med texter, motiv och bilder
Över 200 produkter
väntar på dina idéer

Produktdetaljer

Ansiktsmask

Med denna ansiktsmask skyddar du mun och näsa i offentligheten och ser samtidigt bra ut. Masken kan tvättas i 60 °C och kan därför återanvändas om och om igen. Masken har plats för ett skyddsfilter. Detta medföljer inte.
  • Mask av två tyglager med fack för skyddsfilter
  • Elastiska öronöglor av gummi
  • Återanvändbar (tvättbar i 60 °C, lämplig för strykning)
  • Tillverkad i EU
  • Yttre material: 100 % polyester, inre material: 100 % bomull
  • Ingen medicinsk produkt. Ingen bevisad skyddande effekt mot smitta

Kreativa motiv till masker

Stilfullt skydd – designa ansiktsmask själv

Designa en egen ansiktsmask

Vill skydda dig och andra och ändå se cool ut och sprida gott humör? Designa då en egen ansiktsmask på Spreadshirt! En mask förhindrar framför allt att du smittar andra människor, men den kan även ge dig ett begränsat skydd. På det sättet kan du minska spridningen av virus när du befinner dig i offentligheten.

Motiv till ansiktsmasker

Letar du efter idéer? Din ansiktsmask måste inte se ut som på sjukhus. Vi på Spreadshirt trycker ditt favoritmotiv eller ett ordspråk på masken. ”Håll avstånd!”, ett brett leende, ett blommigt mönster eller en symbol för solidaritet – med din personliga mask är du iögonfallande även på avstånd och visar dina medmänniskor hur coolt det kan se ut med säkerhet.

Bära ansiktsmask

Vet du hur man bär en ansiktsmask? För att den ska fungera så bra som möjligt måste du dra den över mun OCH näsa. Observera dessutom att de flesta masker inte kan skydda dig och andra till 100 % mot virus. Professionella masker ska du helst lämna åt vårdpersonal. I stället kan du designa en egen ansiktsmask och använda igen efter tvätt.