Retro och tidlösa – tryck boxershorts

 Boxershorts\n
Designa boxershorts själv med ett av tusentals motiv
Beräkna här
Köp mer, spara mer
Vi drar av din mängdrabatt helt automatiskt.
Tusentals motiv
Enormt urval av gratis motiv att designa själv. Hittas enkelt med filter.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.

Produktdetaljer

Boxershorts

(76)
Gör det bekvämt för dig. I de moderna boxershortsen med korta ben för herrar av en mjuk blandning av bomull och elastan hålls allt på plats.
  • Åtsittande snitt med korta ben
  • Elastisk resår och töjbar kvalitet
  • Stabil tygkvalitet: 195 g/m²
  • Material: 92 % bomull (kammad och ringspunnen), 8 % elastan

Vanliga frågor

Trycks alla boxershorts på beställning i Europa?

Ja, alla boxershorts trycks efter att beställningen har kommit in (on demand) i Europa, antingen i vår produktionsanläggning i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjeckien. Tack vare att de produceras på beställning är dina personligt designade boxershorts särskilt hållbara.

Kan jag byta eller lämna tillbaka boxershorts som gjorts personliga?

Ja, vi erbjuder rättvisa returregler. Om du inte är 100 % nöjd med dina boxershorts som gjorts personliga kan du skicka tillbaka dem inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.

Observera att vi endast tar tillbaka oanvända boxershorts.

Vilka leveransalternativ finns det för egendesignade boxershorts?

För de flesta länder erbjuder vi tre olika leveransalternativ: Standard, premium och express. Vid expressleverans kommer dina boxershorts som gjorts personliga sannolikt fram till dig redan efter 2 arbetsdagar! Leveranstiden kan variera beroende på leveransadress och antal beställda artiklar.

Här kan du se de aktuella leveranstiderna och fraktkostnaderna.

Finns det en minsta beställningsmängd för personligt designade boxershorts och får jag en mängdrabatt om jag köper flera produkter?

Vi vill att alla ska kunna sätta individuella motiv på boxershorts m.m. – oberoende av storleken på beställningen. Därför finns det inget minsta beställningsvärde på Spreadshirt. Om du beställer flera artiklar får du automatiskt en mängdrabatt.

Vilka ställen på boxershortsen kan man trycka?

Dina boxershorts kan tryckas på både fram- och baksidan.

Hur designar jag boxershorts?

Det är superenkelt att designa boxershorts på Spreadshirt. I vårt motivbibliotek hittar du många olika motiv och teckensnitt och du kan naturligtvis även ladda upp egen grafik. Om du behöver hjälp med att designa kan du vända dig till vårt duktiga designteam som hjälper dig att omsätta din idé till ett förmånligt pris.

Av vilka material består boxershortsen som kan göras personliga?

Våra boxershorts består av 92 % kammad ringspunnen bomull och 8 % elastan.

Hur varmt kan boxershortsen tvättas?

Hur varmt du kan tvätta boxershortsen beror på tryckmetoden. Vårt digital-, polyester- och flextryck kan tvättas i upp till 30 °C och vårt screentryck i upp till 40 °C. Följ dessutom våra skötselråd för tryckta och broderade textiler.

Tryck roliga och unika boxershorts

Vilken typ av boxershorts bör mannen bära – tajta eller fladdriga? Den eviga diskussionen om de manligaste underkläderna kan vi inte sätta stopp för. Men ett är säkert – att vara underlag för egendesignade boxershorts har i synnerhet tajta retroboxershorts gjort sig för förtjänta av. Inte undra på! Män har litat på det klassiska snittet med tydliga konturer och stabil bomull ända sedan 50-talet. Boxershortsen finns i storlek M till XXL och är även en fullträff som present.

Designa boxershorts själv – säg adjö till ribbade kalsonger!

Med Spreadshirt blir de tryckta boxershortsen till en egoboost – eller till dagens första leende. Oavsett om det är en hänvisning till den egna drömkroppen eller ett spjuveraktigt motiv – dina personliga boxershorts gillar humoristiska antydningar. Passande motiv hittar du på Spreadshirts marknadsplats. Eller hur vore det med en egen uppladdad text eller motiv? Överraskningseffekten hos flickvännen eller kompisen kan du lita på. Beviset på att sexig och rolig inte är en motsägelse.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar