Retro och tidlösa – tryck boxershorts

Boxershorts
Designa boxershorts själv med ett av tusentals motiv

Upp till 70% rabatt

Bäst priser. Bäst service.

100% kreativ frihet

med texter, motiv och bilder

r

Över 200 produkter

väntar på dina idéer

Beräkna leveranstiden härMer information

Retroboxershorts herr

 
(205)
För den världsvane mannen börjar klassiskt retrochict redan med underkläderna. Designlån från 50-talet kombineras i dessa kalsonger med tidsenlig komfort för att vara bekväm under.
  • Tight snitt
  • Dubbelt tyg på mittdelen
  • Stabil tygkvalitet: 180 g/m²
  • 100 % bomull

Tryck roliga och unika boxershorts

Vilken typ av boxershorts bör mannen bära – tajta eller fladdriga? Den eviga diskussionen om de manligaste underkläderna kan vi inte sätta stopp för. Men ett är säkert – att vara underlag för egendesignade boxershorts har i synnerhet tajta retroboxershorts gjort sig för förtjänta av. Inte undra på! Män har litat på det klassiska snittet med tydliga konturer och stabil bomull ända sedan 50-talet. Boxershortsen finns i storlek M till XXL och är även en fullträff som present.

Designa boxershorts själv – säg adjö till ribbade kalsonger!

Med Spreadshirt blir de tryckta boxershortsen till en egoboost – eller till dagens första leende. Oavsett om det är en hänvisning till den egna drömkroppen eller ett spjuveraktigt motiv – dina personliga boxershorts gillar humoristiska antydningar. Passande motiv hittar du på Spreadshirts marknadsplats. Eller hur vore det med en egen uppladdad text eller motiv? Överraskningseffekten hos flickvännen eller kompisen kan du lita på. Beviset på att sexig och rolig inte är en motsägelse.