Tryck muggar, vattenflaskor, musmattor, tygväskor, paraplyer och andra reklamartiklar

Trycka reklamartiklar

Designa reklamartiklar och reklampresenter för ditt företag själv

Expressleverans möjlig!
Personlig rådgivning
Skriv till oss på eller ring oss på:
Ingen minsta beställningsmängd
Vi trycker alla artiklar från en styck. Det är lätt att göra en efterbeställning.
Gratis beställningsgranskning
Från 10 artiklar granskar vi motivens kvalitet och placering i din beställning.

Spara mycket i stora grupper

Redan från 6 artiklar per beställning får du en mängdrabatt, oberoende av beställningsvärdet. Det spelar ingen roll om du beställer flera likadana eller olika produkter.

Välj produktgrupp och antal

10%
6+ Artiklar
70%
1400+ Artiklar
 Artiklar
30 %  rabatt
I stället för 129 kr betalar du per artikel*
90 kr
*gäller den billigaste produkten i denna kategori (plus tryckpris och frakt)

Våra tryckmetoder och förädlingstekniker

Screentryck

Exempel på en företagslogotyp som tillverkats med screentryck
 • Passar för nästan alla textiler
 • Lång livslängd och god hållbarhet vid tvätt
 • Särskilt billigt vid stort antal

Screentryck har flera positiva egenskaper. Det kan användas på nästan alla textiler, återger starka och lysande färger på ett enastående sätt och passar även för mycket tunna motiv.

Broderi

Närbild på en broderad företagslogotyp
 • Förädlingstekniken med längst livslängd
 • Högkvalitativt och elegant
 • 3D-effekter möjliga

Broderi ger ett elegant intryck och imponerar genom att vara enormt tåligt. Oavsett om det är på tröjor, kepsar, förkläden eller pikétröjor får man en särskilt levande och exklusiv look med broderi. Det går även att få en 3D-effekt med applikationer eller 3D-broderi.

Digitalt direkttryck

Företagslogotyp som tryckts med digitalt direkttryck
 • Perfekt för motiv med många färger och färgtoning
 • Mycket skönt att ha på sig
 • Lämpligt för alla filformat

Digitalt direkttryck är en toppmodern och särskilt resurseffektiv tryckmetod. Därmed kan även detaljrika motiv och foton återges utan problem. Vid tryck på textiler smälter färgen samman med tyget och känns därmed knappt

Flextryck

Företagslogotyp som skapats med flextryck
 • Hög färgbriljans och täckförmåga
 • Tål tvätt särskilt bra
 • Blank yta

Vid flextryck placeras olikfärgade folier på produkten. Motivet kan innehålla upp till tre färger. Med specialfolier är även tryck med speciella färgeffekter (t.ex. metallic eller glitter) möjliga

Flocktryck

Företagslogotyp som skapats med flocktryck
 • Hög färgbriljans och täckförmåga
 • Tål tvätt särskilt bra
 • Sammetslik yta

Vid flocktryck placeras olikfärgade folier på produkten. Motivet kan innehålla upp till tre färger. Flockfolier är sammetsmjuka och motivet framträder fint mot tyget.

Sublimeringstryck

Mugg med företagslogotyp som tryckts med sublimeringstryck
 • Hög färgbriljans
 • Perfekt för motiv med många färger och färgtoning
 • Lämpligt för alla filformat

Vid sublimeringstryck ångas motivet på under stark värme. Då uppnås briljanta färger och hög detaljgrad. Metoden passar särskilt bra för tryck på andra material än textiler, som muggar.

Grafikservice

Vi sätter skickligt dina idéer i centrum

Stora beställningar

Personlig rådgivning, stort produktutbud och olika tryckmetoder

Vanliga frågor

Hur kan jag designa reklamprodukter med min företagslogotyp?

Dina reklamartiklar designas på nolltid. Välj först en produkt och designa den därefter enligt dina föreställningar. Genom att klicka på ”Ladda upp” lägger du enkelt till din företagslogotyp. Om du behöver hjälp med friläggning eller tryckoptimering av din företagslogotyp kan du vända dig till vår designservice. Vi hjälper dig till ett förmånligt fast pris.

Finns det en minsta beställningsmängd för reklamprodukter?

På Spreadshirt finns inget minsta beställningsvärde. Du kan beställa en enda reklamartikel eller 1 000 stycken på en gång. Det är även enkelt att beställa olika artiklar och göra efterbeställningar.

Vilka leveransalternativ erbjuder Spreadshirt för reklamprodukter?

För de flesta länder erbjuder vi tre olika leveransalternativ: Standard, premium och express. Vid expressleverans kommer dina reklamartiklar som gjorts personliga sannolikt fram till dig redan efter 2 arbetsdagar! Leveranstiden kan dock variera beroende på leveransadress och antal beställda artiklar.

Här kan du se de aktuella leveranstiderna och fraktkostnaderna. Observera att vi endast erbjuder standardleverans för broderade produkter.

Kan jag byta eller lämna tillbaka reklamartiklar som gjorts personliga?

Ja, vi erbjuder rättvisa returregler. Om du inte är 100 % nöjd med dina reklamprodukter som gjorts personliga kan du skicka tillbaka dem inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.

Broderas reklamartiklarna på beställning i Europa?

Ja, alla reklamartiklar trycks efter att beställningen har kommit in (on demand) i Europa, antingen i vår produktionsanläggning i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjeckien. Tack vare att de produceras på beställning är dina reklamprodukter för övrigt särskilt hållbara.

Får man rabatt om man beställer stora kvantiteter?

Ja! På Spreadshirt får du en mängdrabatt på de flesta artiklar – redan från 6 artiklar och oberoende av värdet på din beställning. Det spelar ingen roll om du beställer flera likadana eller olika produkter. Du kan se din mängdrabatt direkt i kundvagnen eller beräkna den på våra hjälpsidor.

Vill du göra en riktigt stor beställning? Redan från 100 artiklar kan du vända dig till vårt team för stora beställningar.

Reklamartiklar för proffs

Välj mellan över 100 högkvalitativa produkter och designa ditt eget reklammaterial. Hitta den passande produkten för dina kunder och anpassa den till ditt företag. Snabbt, enkelt och okomplicerat. Letar du efter något alldeles speciellt? Hur vore det med broderi till dina företagskläder? Visa dina kunder, medarbetare och affärspartner vad ditt företag står för.

Reklampresenter för varje tillfälle

Oavsett om det är högtider, konferenser eller teamevenemang finns det passande reklampresenter för varje tillfälle. Vill du ge ett professionellt intryck eller ha kul? Med en passande logotyp, motiv och produkt kan du få båda! Det bästa är att våra reklammaterial är så fina och högkvalitativa att de faktiskt används och lämnar ett bestående intryck.

Unika företagspresenter

Säg tack! Skräddarsydda, personliga och med stil. Vi trycker inte bara passande reklamartiklar till högtiderna. Visa dina medarbetare och affärspartner att det är de som gör företaget levande och framgångsrikt. Välj bland över 100 högkvalitativa produkter, olika tryckmetoder och fina broderitekniker för varje tillfälle.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar