Två män står framför ett café och bär egendesignade förkläden

Tryck personliga förkläden

Tryck förkläde – med motiv, text eller foton

Beräkna leveranstiden härMer information
Upp till 70% rabatt
Bäst priser. Bäst service.
100% kreativ frihet
med texter, motiv och bilder
Över 200 produkter
väntar på dina idéer
Banner för stora beställningar av textiltryck
För
beställningar från
100 stycken

Stora beställningar

Personlig rådgivning, fler produkter och tryckmetoder

Begär en offert

Tryck förkläde – med motiv, text eller foton

Tryck förkläden snabbt och enkelt

Vill du skydda dig från fettstänk när du lagar mat eller vill du inte få hela T-shirten full med blomjord när du arbetar i trädgården? Då kan du trycka snygga förkläden på Spreadshirt. Förutom det klassiska bröstlappsförklädet finns i vårt sortiment även det förkläde som är vanligt på restaurang, vårt bistroförkläde.

Designa de snyggaste förklädena själv

Dina nya arbetskläder förtjänar lite piff. Dekorera dem med ditt namn, en logotyp eller ett motiv som du väljer. Du bestämmer om du ska förädla dem med text, motiv, foton eller en kombination av dessa. På det sättet designar du ett förkläde som återspeglar din personlighet perfekt. Låt dig inspireras av vårt enorma urval av motiv på Spreadshirts marknadsplats.

Trycka grillförkläde eller kockförkläde?

Vårt klassiska förkläde är ett universalverktyg. Med ett passande motiv kan du enkelt trycka det som trädgårds- eller grillförkläde. Matlagning, stekning och grillning får lugnt lämna spår efter sig. Spreadshirts förkläden är av hög kvalitet och tvättbara så att du kan glädja dig åt ditt unika exemplar länge. För övrigt passar det även utmärkt som present till dina kära!