Lös in kupong

Tryck flip-flops

Flip-Flops
Designa flip-flops själv med fräscha motiv
Beställ mer, spara mer

Beställ mer, spara mer

30 dagars returrätt

30 dagars returrätt

Enormt urval av motiv

Enormt urval av motiv

Beräkna leveranstiden här Mer information
Standard
Premium
Express

Tåsandaler

På sommaren till stranden och stan, på vintern till simhallen och bastun – dessa lätta tåsandaler är perfekta till alla situationer där det gärna får vara luftigt kring fötterna.
  • Svarta remmar av flexibelt gummi
  • Svarta ytterkanter
  • Lätt profilerad gummisula
  • Material: 100 % polyester

Sommar, strand, semester: Tryck flip-flops

Gör flip-flops personliga och ge bort. Den perfekta idén för alla som älskar sommaren. Det är inte bara ute vid havet och på stadspromenaden som badtofflorna ger nödvändig frisk luft runt fötterna. Även i simhallen, bastun och hemma i trädgården hör de helt enkelt till sommarmånaderna. Den som alltså vill ge en present till en sommarfanatiker bör direkt designa och beställa online. Som fotopresent med individuellt motiv passar tåsandaler särskilt bra.

Kännbar tryckkvalitet: Designa flip-flops själv

Badtofflorna övertygar särskilt genom tryckstorleken (hela sulan trycks) och de bekväma gummiremmarna. De är naturligtvis vattenbeständiga och motiven håller länge. Dessa flip-flops, som finns i olika storlekar, är även det perfekta reklammedlet för nästa konferens på spahotellet eller badorten. Särskilt tack vare Spreadshirts attraktiva mängdrabatt blir dessa flip-flops förstavalet när det handlar om iögonfallande och luftiga reklamartiklar för ditt märke.