Broderad handduk mot beige bakgrund

Brodera handduk med Spreadshirt

Enkel match: Broderade handdukar för alla

Beställ brodering
Beräkna härleveranstid och fraktkostnader
Ingen minsta beställningsmängd
Vi trycker alla artiklar från en styck. Det är lätt att göra en efterbeställning.
Gratis beställningsgranskning
Vi granskar motivens kvalitet och placering i din beställning.
Inklusive grafikstöd
Vi optimerar din broderifil – helt gratis.

Allt utöver det vanliga – broderi

Handduk med broderat motiv eller text
  • förädlingstekniken med längst livslängd
  • högkvalitativt och elegant
  • perfekt för text och logotyper

Broderi ger ett elegant intryck och imponerar genom att vara enormt tåligt. Oavsett om det är på handdukar, tröjor, kepsar, pikétröjor eller andra produkter får du en särskilt levande och exklusiv look med broderi. Eftersom broderiet består av äkta trådar håller din text eller din logotyp lika länge som dess underlag.

Vanliga frågor

Jag vill få mitt eget motiv broderat på en handduk. Vilka kriterier måste filen uppfylla?

Helst ska ditt motiv uppfylla följande krav:

  • Vektorgrafik i filformatet svg eller ai eller
  • Pixelgrafik i filformatet png, jpg, bmp eller gif
  • Maximal filstorlek: 10 MB
  • Motivet har skapats utan bakgrund (vid vektormotiv) respektive har frilagts (vid pixelgrafik)

Om ditt motiv finns som pixelgrafik ska du säkerställa att:

  1. det inte är foton, motiv med många färgskiftningar eller motiv med fler än 8 färger
  2. ditt motivs längsta sida har högst4 000 pixlar.

För övrigt optimerar vi din broderifil helt gratis. Om du behöver mer hjälp eller stöd med designen kan du vända dig till vår grafikservice till ett förmånligt pris.

Finns det en minsta beställningsmängd för broderi?

Vi vill att alla ska kunna sätta individuella motiv på T-shirts m.m. – oberoende av storleken på beställningen. Därför finns det inget minsta beställningsvärde på Spreadshirt – inte heller vid broderi. Om du beställer flera artiklar får du automatiskt en mängdrabatt.

Vilka leveranssätt erbjuder Spreadshirt för broderade handdukar?

Före broderingen måste den skickade filen först granskas noga och en så kallad punchfil skapas. Eftersom detta förfarande under vissa omständigheter kan ta ett par dagar, kan vi – till skillnad från vid digitaltryck – inte garantera till 100 % att din leverans kommer fram till dig snabbt. Därför erbjuder vi endast standardleverans för broderiprodukter.


Kan man byta eller reklamera broderade handdukar?

Ja, vi erbjuder rättvisa returregler. Om du inte är 100 % nöjd med din personliga broderiprodukt kan du skicka tillbaka den inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.


Hur många färger kan ni högst brodera i ett motiv?

På Spreadshirt finns det som standard 20 färger att välja mellan – hur många av dessa som du kan använda beror på ditt motiv. Om du vill brodera ett motiv (till exempel din företagslogotyp) i en annan färg, kontaktar du vårt serviceteam på telefon, e-post eller WhatsApp.

Broderas alla handdukar på beställning i Europa?

Ja, alla broderiprodukter broderas efter att beställningen har kommit in (on demand) i Europa, antingen i våra produktionsanläggningar i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjeckien. Tack vare att de produceras på beställning är dina broderade produkter särskilt hållbara.


Vilka är de maximala måtten för ett broderat motiv på handdukar?

På Spreadshirt är det maximala måttet för broderimotiv 210 x 210 mm. Den maximala storleken beror naturligtvis även på produkttypen. På en keps passar endast små motiv, medan större motiv passar på T-shirts. 

I regel gäller att broderier ser särskilt snygga ut om de broderas lite mindre. Det kan hända att våra broderiexperter hör av sig till dig gällande storleken på ditt broderimotiv – de vill alltid få fram det bästa av ditt broderi. 

Hur länge håller ett broderat motiv på handdukarna?

Till skillnad från vid tryck sys äkta trådar i tyget vid broderi. Därför är broderi ett särskilt tåligt förädlingssätt som håller länge. Det går även att tvätta broderi i höga temperaturer. Ytterligare fördelar hittar du här.


Beställ broderade handdukar

Din handduk tillhör dig.

Oavsett om det är en present till den första gemensamma lägenheten eller för att förhindra förväxlingar hemma är en broderad bad- eller duschhandduk alltid en bra idé. Välj mellan olika storlekar och färger och sätt en personlig prägel på dina käras badrum.

Bara det bästa för gästerna

Du har bjudit in till middag, men i badrummet ställs den avgörande frågan: Vilken handduk ska jag använda? Broderade gästhanddukar löser detta problem på ett rent och personligt sätt. Men även mindre hotell och pensionat gillar dessa broderier. Testa själv.

Strandhandduk med broderi

Den perfekta följeslagaren för en helg på ett spa eller en lugn stund i solen. Den personligt broderade badhandduken sveper in alla och ger en hemtrevlig känsla i bastun och på stranden. Är din nyligen broderade strandhandduk ledig? Perfekt. Reservera en plats vid poolen som ett proffs.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar