Två barn poserar i egendesignade T-shirts när de spelar basket

Tryck barnkläder och sprid glädje

Ge bort ett barnleende

Beräkna leveranstiden härMer information
Upp till 70% rabatt
Bäst priser. Bäst service.
100% kreativ frihet
med texter, motiv och bilder
Över 200 produkter
väntar på dina idéer

Banner för stora beställningar av textiltryck
För
beställningar från
100 stycken

Stora beställningar

Personlig rådgivning, fler produkter och tryckmetoder

Begär en offert

Ge bort ett barnleende

Egendesignade barnkläder för lyckliga barn

Kommer du fortfarande ihåg när du var barn och alltid ville ta på dig en speciell T-shirt direkt från tvätten, eftersom du gillade den så mycket? Det spelade ingen roll att färgerna var urtvättade och motivet knappt gick att känna igen – en gång favorittröja, alltid favorittröja. Nu är det din tur att ge denna känsla till de små.

Ett enormt urval av produkter för barn

Med Spreadshirt kan du barnsligt enkelt trycka T-shirts, men även luvtröjor, pikétröjor och mycket mer för barn med roliga och söta motiv. Pojkar eller flickor, kortärmad eller långärmad T-shirt, bomull eller polyester – Spreadshirt har allt för framtida favorittröjor. Jackor, mössor och accessoarer som nallebjörnar och ryggsäckar avrundar utbudet, som uppfyller alla önskemål.

Tryck barnkläder med stort urval

Hitta ett passande motiv och skriv en passande text. Välj helt enkelt önskat motiv, lägg till en egen text eller ladda upp ett eget motiv – så skapar du morgondagens barndomsminnen. (Även om dessa T-shirts inte blir urtvättade så snabbt och motivet håller sig klart och tydligt länge.) Vi tycker nämligen att barnskratt är obetalbart.