En bebis i en egendesignad babybody tittar glatt och leker i vardagsrummet

Tryck sparkdräkt lekande lätt

Tryck babybody, så gör de små stor succé

Beräkna leveranstiden härMer information
Upp till 70% rabatt
Bäst priser. Bäst service.
100% kreativ frihet
med texter, motiv och bilder
Över 200 produkter
väntar på dina idéer
Banner för stora beställningar av textiltryck
För
beställningar från
100 stycken

Stora beställningar

Personlig rådgivning, fler produkter och tryckmetoder

Begär en offert

Tryck babybody, så gör de små stor succé

Tryck sparkdräkt: Det perfekta bebisplagget

Bebishud är silkeslen och mycket känslig. Spreadshirt fäster största vikt vid att erbjuda bebiskläder som i stor utsträckning tillverkats av hållbart eller ekologiskt odlad bomull. Ett lysande exempel på det är vår ekologiska kortärmade T-shirt för bebisar, som till 100 % består av ekologisk bomull. Naturligtvis erbjuder vi även många andra produkter i bästa ekologiska kvalitet.

Bäst kvalitet – även på bebiskläder

Vi på Spreadshirt tänker praktiskt och låter nyblivna föräldrar trycka sparkdräkten mycket enkelt. Tack vare den höga kvaliteten håller våra bebisprodukter många tvättar och håller formen länge. Det gäller naturligtvis även för trycken. Hög färgbriljans och lång hållbarhet är självklart även här. Tryck helst direkt en babybody – det är säkert snart dags för nästa babyshower.

Tryck babybody med personlighet

Personliga kläder för de allra minsta? Naturligtvis! För även bebisar har från första dagen sin helt egna starka personlighet. Då ligger en sparkdräkt med namntryck nära till hands. En nyfödd är i alla fall något alldeles särskilt. Oavsett om det är en liten solstråle, vild bråkstake eller söt sjusovare – med passande motiv på haklappar eller babytröjor understryker du din lilla älsklings karaktär.