Enkel match: Tryck haklappar

 Haklappar\n
Tryck mössor, halsdukar och haklappar
Beräkna här
Ekologiska produkter
Vi har veganska produkter och produkter av 100 % ekologisk bomull.
Tusentals motiv
Enormt urval av gratis motiv att designa själv. Hittas enkelt med filter.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.

Produktdetaljer

Ekologisk babyhaklapp

(2051)
Huvudsaken är att det är gott. Och om något hamnar fel skyddar denna haklapp din bebis kläder mot fläckar. Denna produkt tillverkas för hand i Turkiet av 100 % ekologisk bomull.
  • Haklapp att knyta
  • Slitstark tygkvalitet: 200 g/m²
  • Material: 100 % ekologiskt odlad bomull
  • Märke: Spreadshirt

Vanliga frågor

Trycks alla haklappar på beställning i Europa?

Ja, alla haklappar trycks efter att beställningen har kommit in (on demand) i Europa, antingen i vår produktionsanläggning i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjeckien. Tack vare att den produceras på beställning är din personligt designade haklapp särskilt hållbar.

Kan jag byta eller lämna tillbaka min personligt designade haklapp?

Ja, vi erbjuder rättvisa returregler. Om du inte är 100 % nöjd med din designade haklapp kan du skicka tillbaka den inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.

Vilka leveransalternativ finns det för egendesignade haklappar?

För de flesta länder erbjuder vi tre olika leveransalternativ: Standard, premium och express. Vid expressleverans kommer din haklapp som gjorts personlig sannolikt fram till dig redan efter 2 arbetsdagar! Leveranstiden kan variera beroende på leveransadress och antal beställda artiklar.

Här kan du se de aktuella leveranstiderna och fraktkostnaderna

Finns det en minsta beställningsmängd för personligt designade haklappar och får jag en mängdrabatt om jag köper flera produkter?

Vi vill att alla ska kunna sätta individuella motiv på haklappar m.m. – oberoende av storleken på beställningen. Därför finns det inget minsta beställningsvärde på Spreadshirt. Om du beställer flera artiklar får du automatiskt en mängdrabatt.

Hur designar jag en haklapp?

Det är superenkelt att designa haklappar på Spreadshirt. I vårt motivbibliotek hittar du många olika motiv och teckensnitt och du kan naturligtvis även ladda upp egen grafik. Om du behöver hjälp med att designa kan du vända dig till vårt duktiga designteam som hjälper dig att omsätta din idé till ett förmånligt pris.

Av vilket material består haklapparna som kan göras personliga?

Våra haklappar består av 100 % ekologisk bomull och är särskilt tåliga.

Hur varmt kan jag tvätta de designade haklapparna?

Hur varmt du kan tvätta din haklapp beror på tryckmetoden. Vårt digital-, polyester- och flextryck kan tvättas i upp till 30 °C och vårt screentryck i upp till 40 °C.

Följ dessutom våra skötselråd för tryckta och broderade textiler.

Designa haklappar med egna motiv

Lite spill hör till vid matning eller bebisens första egna ätförsök. Med en babyhaklapp är det inga problem. Ett ordentligt lager haklappar hör till grundutrustningen. En särskilt bra idé – tryck haklappar! Även snusnäsdukar och babymössor väntar på att du ska designa dem. Hur vore det till exempel med vårt presentset med mössa och halsduk? Med en personligt tryckt accessoar visar du vägen för födelsen av en ny världsmedborgare.

Det är lätt att trycka haklappar

På Spreadshirt blir det en barnlek att designa haklappar. En haklapp kan exempelvis piffas upp med ett namntryck eller ett fräckt ordspråk. Spreadshirt, proffset på T-shirttryck, ser till att motiven strålar på egendesignade haklappar och babymössor. Våra tryckmetoder ger högsta färgtäckning, tvättbeständighet och ett övertygande tryckresultat. Då är glädjen garanterad till födelsedagen, dopet eller jul. För övrigt finns det ännu mer bebiskläder på Spreadshirt, till exempel babybodys eller T-shirts.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar