Enkel match: Tryck haklappar

Haklappar
Tryck mössor, halsdukar och haklappar
Beräkna leveranstiden härMer information
Upp till 70% rabatt
Bäst priser. Bäst service.
100% kreativ frihet
med texter, motiv och bilder
Över 200 produkter
väntar på dina idéer

Produktdetaljer

Ekologisk babyhaklapp

(841)
Huvudsaken är att det är gott. Och om något hamnar fel skyddar denna haklapp bebisens kläder mot fläckar. Som del av EarthPositive-kollektionen från Continental Clothing kommer den dessutom från helt miljövänlig tillverkning.
  • Tillverkas med förnybar energi som vindkraft och solenergi
  • Slitstark tygkvalitet: 200g/m²
  • Material: 100% ekologiskt odlad bomull

Designa haklappar med egna motiv

Lite spill hör till vid matning eller bebisens första egna ätförsök. Med en babyhaklapp är det inga problem. Ett ordentligt lager haklappar hör till grundutrustningen. En särskilt bra idé – tryck haklappar! Även snusnäsdukar och babymössor väntar på att du ska designa dem. Hur vore det till exempel med vårt presentset med mössa och halsduk? Med en personligt tryckt accessoar visar du vägen för födelsen av en ny världsmedborgare.

Det är lätt att trycka haklappar

På Spreadshirt blir det en barnlek att designa haklappar. En haklapp kan exempelvis piffas upp med ett namntryck eller ett fräckt ordspråk. Spreadshirt, proffset på T-shirttryck, ser till att motiven strålar på egendesignade haklappar och babymössor. Våra tryckmetoder ger högsta färgtäckning, tvättbeständighet och ett övertygande tryckresultat. Då är glädjen garanterad till födelsedagen, dopet eller jul. För övrigt finns det ännu mer bebiskläder på Spreadshirt, till exempel babybodys eller T-shirts.