Enkel match: Tryck haklappar

 Haklappar\n
Tryck mössor, halsdukar och haklappar
Beräkna här
Ekologiska produkter
Vi har veganska produkter och produkter av 100 % ekologisk bomull.
Tusentals motiv
Enormt urval av gratis motiv att designa själv. Hittas enkelt med filter.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.

Produktdetaljer

Ekologisk babyhaklapp

(1932)
Huvudsaken är att det är gott. Och om något hamnar fel skyddar denna haklapp din bebis kläder mot fläckar. Denna produkt tillverkas för hand i Turkiet av 100 % ekologisk bomull.
  • Haklapp att knyta
  • Slitstark tygkvalitet: 200 g/m²
  • Material: 100 % ekologiskt odlad bomull
  • Märke: Spreadshirt

Designa haklappar med egna motiv

Lite spill hör till vid matning eller bebisens första egna ätförsök. Med en babyhaklapp är det inga problem. Ett ordentligt lager haklappar hör till grundutrustningen. En särskilt bra idé – tryck haklappar! Även snusnäsdukar och babymössor väntar på att du ska designa dem. Hur vore det till exempel med vårt presentset med mössa och halsduk? Med en personligt tryckt accessoar visar du vägen för födelsen av en ny världsmedborgare.

Det är lätt att trycka haklappar

På Spreadshirt blir det en barnlek att designa haklappar. En haklapp kan exempelvis piffas upp med ett namntryck eller ett fräckt ordspråk. Spreadshirt, proffset på T-shirttryck, ser till att motiven strålar på egendesignade haklappar och babymössor. Våra tryckmetoder ger högsta färgtäckning, tvättbeständighet och ett övertygande tryckresultat. Då är glädjen garanterad till födelsedagen, dopet eller jul. För övrigt finns det ännu mer bebiskläder på Spreadshirt, till exempel babybodys eller T-shirts.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar