Tryck mössor med motiv, text eller foton

Tryck mössor – helt personligt

Hatten av! Designa kepsar, jerseymössor och andra mössor enkelt själv

Beräkna här
Köp mer, spara mer
Vi drar av din mängdrabatt helt automatiskt.
Tusentals motiv
Enormt urval av gratis motiv att designa själv. Hittas enkelt med filter.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.

Hatten av för detta urval av mössor och kepsar

Storlekar: En storlek
Truckerkeps
(946)
Storlekar: S/M (Kepsar) - M/L (Kepsar)
Fiskarhatt från Stanley/Stella
Storlekar: En storlek
Jerseymössa
(964)
Storlekar: En storlek
Snapbackkeps
(2815)
Storlekar: En storlek
Ekologisk basebollkeps
(7)
Storlekar: En storlek
Truckerkeps
(946)
Storlekar: S/M (Kepsar) - M/L (Kepsar)
Fiskarhatt från Stanley/Stella
Storlekar: En storlek
Jerseymössa
(964)
Storlekar: En storlek
Snapbackkeps
(2815)
Storlekar: En storlek
Ekologisk basebollkeps
(7)

Vanliga frågor

Vilka ställen på min keps kan broderas?

Våra kepsar kan broderas på framsidan, höger och vänster sida. Det område som kan broderas är lätt att se i designverktyget. Vi beräknar en fast kostnad för varje broderiområde.

Vad är en truckerkeps?

Du känner igen en truckerkeps på den breda skärmen och det andningsaktiva meshtyget på baksidan. Kepsen har dessutom justerbar storlek och fulländar en ledig look.

Hur tar jag reda på vilken storlek jag behöver på basebollkepsen?

Information för val av storlek finns i respektive storlekstabell. För att ta reda på din storlek kan du mäta huvudomkretsen med ett måttband på den höjd som din keps skulle sitta på. För att välja mellan två tillgängliga storlekar kan du även ta hjälp av en jämförbar, passande produkt som du redan har hemma och mäta från mitten av kepsen upptill till den nedre kanten och avläsa i tabellen vilken storlek som passar dig.

Kan man även brodera mössor på Spreadshirt?

Ja, hos oss kan du även brodera mössor. Välj först vilken mössa du vill brodera, placera din text i broderiverktyget och designa den därefter enligt dina föreställningar.

Kan jag trycka min logotyp på kepsar och mössor?

Ja, det finns även plats för din logotyp på våra kepsar och mössor. För att lägga till en logotyp på din keps eller mössa måste du ladda upp bildfilen i ett av följande format: PNG, JPG, BMP, GIF, SVG eller AI. Filen bör vara högst 10 MB stor. Efter uppladdningen placerar du logotypen där du vill ha den och anpassar storleken vid behov, så är din keps eller mössa med logotyp redo att tryckas. Om upplösningen på din bildfil inte är tillräcklig för trycket, kontaktar du vår grafikservice. Här kan få du hjälp till ett fast pris.

Erbjuder ni byte och retur för kepsar och mössor som gjorts personliga?

Ja, vi erbjuder rättvisa bytes- och returregler. Följande möjligheter finns: Byte mot en ny vara, byte mot ett presentkort till din nästa beställning eller priset tillbaka om du inte har designat den beställda produkten personligt med text, motiv eller foton. Om du inte är 100 % nöjd med din egendesignade keps eller mössa kan du skicka tillbaka den inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.

Trycks mössorna i Europa?

Ja, alla mössor trycks i Europa, antingen i våra produktionsanläggningar i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjeckien.

Finns det en minsta beställningsmängd för tryckta mössor?

På Spreadshirt finns ingen minsta beställningsmängd. Du kan beställa en enda tryckt mössa eller 1 000 stycken på en gång. Du kan designa varje mössa precis så som du föredrar.

Hur mycket kostar en mössa som gjorts personlig?

Priset på din egendesignade mössa eller keps från Spreadshirt består av kostnaderna för produkten, tryckkostnaderna och ett eventuellt motivpris. För en text, egna uppladdade motiv och motiv som är märkta som ”gratis” tillkommer inget motivpris. Innan du beställer får du en fullständig uppdelning av de totala kostnaderna. Ju fler produkter du beställer, desto lägre är priset per keps eller mössa för dig. På våra hjälpsidor kan du enkelt beräkna din mängdrabatt för varje produkt. Har du fler frågor? Vårt serviceteam hjälper dig gärna på telefon, e-post eller WhatsApp.

Hatten av! Designa kepsar, jerseymössor och andra mössor enkelt själv

Det är lätt att trycka mössor

Med Spreadshirt är det barnsligt enkelt att designa mössor och kepsar själv. Mysigt varm mössa eller en ledig truckerkeps – varje huvud på skaft förtjänar en passande huvudbonad. Som tur är omfattar vårt utbud av huvudbonader inte bara mössor för damer och herrar, utan även för barn och bebisar. Den första egendesignade mössan eller kepsen kommer helt säkert.

Kepsar med personliga budskap

Varför inte ta tillfället i akt och förse din keps eller mössa med ett personligt budskap? En mössa eller keps passar naturligtvis även perfekt som present. Dessutom skyddar kepsen mot solen på sommaren och mössan mot kylan på vintern. Otroligt bra! Designa din mössa eller keps enligt din smak.

Tryck kepsar och få avundsjuka blickar

Med en snapbackkeps kan alla se coola ut, men att trycka den med ett coolt motiv och få ut det egna budskapet till världen är något alldeles särskilt. Välj bland ett nästan oändligt antal motiv, som ska pryda din huvudbonad. Skilj dig från mängden med din egendesignade mössa eller keps.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar