Man och kvinna bär fiskarhatt med tryck

Trycka fiskarhatt

Din personliga fiskarhatt

Designa själv
Upp till 70 % rabatt
Vår mängdrabatt gäller från 6 artiklar per beställning – helt automatiskt.
Ingen minsta beställningsmängd
Vi trycker alla artiklar från en styck. Det är lätt att göra en efterbeställning.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.

Produktdetaljer

Fiskarhatt

På 90-talet var fiskarhatten, även kallad bucket hat, den oumbärliga britpop-accessoaren för huvudet. Den gör varje outfit och även din fiskeutrustning komplett. Det klassiska hattbrättet skyddar dig mot solen oavsett aktivitet.
  • 4 metallöglor för god luftcirkulation
  • Klassiska dekorativa sömmar på brättet
  • Fodrat satinsvettband
  • Material: 100 % bomull
  • Handtvätt rekommenderas

Hatt med stil – din egendesignade accessoar

Fiskarhattar är mer än bara praktiska! De ger skugga och finns åter på allas huvud sedan 90- och 00-talets mode kommit tillbaka. På Spreadshirt kan du nu designa din egen fiskarhatt. Välj bland tusentals motiv, lägg till en personlig text eller ladda upp ett foto, en logotyp eller ett egendesignat motiv. Möjligheterna är oändliga! Oavsett om den bärs av tvättäkta fiskare på sjön, i kombination med street style eller på nästa picknick höjer denna personliga hatt med brätte varje outfit.


Hatten för damer och herrar

Fiskarhatten i vårt sortiment är inte bara något för herrar eller damer. Alla kan bära hatten och göra sin outfit mer spännande! Designa din solhatt och bär den när du vill – på sommaren som solskydd och på hösten eller våren som cool accessoar, när du går ut på kvällen eller när du går och handlar. Tack vare denna hatt slipper du även dåliga hårdagar och att göra i ordning håret. Du behöver bara ta på hatten så är du klar! Sätt igång direkt och hitta din nya favorithatt.


Fiskarhatt – framtidens hatt

När återvänder egentligen gamla trender? När de ser coola ut! Fiskarhatten tål att ses, framför allt när den har gjorts personlig med ett eget motiv. Ända sedan 60-talet är fiskarhatten en populär accessoar. Sedan de stora popikonerna på 90- och 2000-talet gjorde hatten med runt brätte presentabel har det dock blivit tydligt. Så snabbt blir vi inte av med accessoaren som förr var avsedd för fiskare som hängde timtals vid vattnet. Tvärtom – fiskarhatten är mycket trendig! Designa din egen helt personliga fiskarhatt.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar