Man och kvinna bär fiskarhatt med tryck

Trycka fiskarhatt

Din personliga fiskarhatt

Designa själv
Beräkna härleveranstid och fraktkostnader
Upp till 70 % rabatt
Vår mängdrabatt gäller från 6 artiklar per beställning – helt automatiskt.
Ingen minsta beställningsmängd
Vi trycker alla artiklar från en styck. Det är lätt att göra en efterbeställning.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.

Vanliga frågor

Trycks alla fiskarhattar på beställning i Europa?

Ja, alla fiskarhattar trycks efter att beställningen har kommit in (on demand) i Europa, antingen i vår produktionsanläggning i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjeckien. Tack vare att den produceras på beställning är din personliga fiskarhatt särskilt hållbar.

Vilka leveransalternativ finns det för egendesignade fiskarhattar?

För de flesta länder erbjuder vi tre olika leveransalternativ: Standard, premium och express. Vid expressleverans kommer din fiskarhatt som gjorts personlig sannolikt fram till dig redan efter 2 arbetsdagar! Leveranstiden kan variera beroende på leveransadress och antal beställda artiklar.

Här kan du se de aktuella leveranstiderna och fraktkostnaderna.

Vilka områden på fiskarhatten kan tryckas?

Din fiskarhatt kan tryckas på både fram- och baksidan.

Av vilket material består fiskarhattarna som kan göras personliga?

Vår fiskarhatt består av 100 % bomull. För maximal komfort är satinsvettbandet på insidan fodrat.

Kan jag byta eller lämna tillbaka min personligt designade fiskarhatt?

Ja, vi erbjuder rättvisa returregler. Om du inte är 100 % nöjd med din personliga fiskarhatt kan du skicka tillbaka den inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.

Finns det en minsta beställningsmängd för persongt designade fiskarhattar och får jag en mängdrabatt om jag köper flera produkter?

Vi vill att alla ska kunna sätta individuella motiv på fiskarhattar m.m. – oberoende av storleken på beställningen. Därför finns det inget minsta beställningsvärde på Spreadshirt. Om du beställer flera artiklar får du automatiskt en mängdrabatt.

Hur designar jag fiskarhattar?

Det är superenkelt att designa fiskarhattar på Spreadshirt. I vårt motivbibliotek hittar du många olika motiv och teckensnitt och du kan naturligtvis även ladda upp egen grafik. Om du behöver hjälp med att designa kan du vända dig till vårt duktiga designteam som hjälper dig att omsätta din idé till ett förmånligt pris.

Hur bör jag tvätta min personligt designade fiskarhatt?

Vi rekommenderar att du endast tvättar din fiskarhatt för hand.<br><br>Följ dessutom våra skötselråd för tryckta och broderade textiler.

Hatt med stil – din egendesignade accessoar

Fiskarhattar är mer än bara praktiska! De ger skugga och finns åter på allas huvud sedan 90- och 00-talets mode kommit tillbaka. På Spreadshirt kan du nu designa din egen fiskarhatt. Välj bland tusentals motiv, lägg till en personlig text eller ladda upp ett foto, en logotyp eller ett egendesignat motiv. Möjligheterna är oändliga! Oavsett om den bärs av tvättäkta fiskare på sjön, i kombination med street style eller på nästa picknick höjer denna personliga hatt med brätte varje outfit.


Hatten för damer och herrar

Fiskarhatten i vårt sortiment är inte bara något för herrar eller damer. Alla kan bära hatten och göra sin outfit mer spännande! Designa din solhatt och bär den när du vill – på sommaren som solskydd och på hösten eller våren som cool accessoar, när du går ut på kvällen eller när du går och handlar. Tack vare denna hatt slipper du även dåliga hårdagar och att göra i ordning håret. Du behöver bara ta på hatten så är du klar! Sätt igång direkt och hitta din nya favorithatt.


Fiskarhatt – framtidens hatt

När återvänder egentligen gamla trender? När de ser coola ut! Fiskarhatten tål att ses, framför allt när den har gjorts personlig med ett eget motiv. Ända sedan 60-talet är fiskarhatten en populär accessoar. Sedan de stora popikonerna på 90- och 2000-talet gjorde hatten med runt brätte presentabel har det dock blivit tydligt. Så snabbt blir vi inte av med accessoaren som förr var avsedd för fiskare som hängde timtals vid vattnet. Tvärtom – fiskarhatten är mycket trendig! Designa din egen helt personliga fiskarhatt.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar