Personlig matlåda för stor och liten

Designa matlåda själv med motiv, text eller foton

Personlig matlåda för barn
Beräkna leveranstiden härMer information
Upp till 70% rabatt
Bäst priser. Bäst service.
100% kreativ frihet
med texter, motiv och bilder
Över 200 produkter
väntar på dina idéer

Produktdetaljer

Matlåda

Den bästa stunden på utflykten är naturligtvis när det är dags för matsäcken! I denna livsmedelsgodkända låda håller sig mackorna fräscha länge. Matlådan får plats i alla väskor – i skolväskan, gymnastikpåsen eller vandringsryggsäcken – och finns i olika färger. Tips: Handdisk förlänger tryckets hållbarhet.
  • Av reptålig och brottsäker plast
  • Lättanvänd, säker dubbelförslutning
  • Mått: 185 x 128 x 65 mm
  • Livsmedelsgodkänd enligt förordning (EG) nr 1935/2004 och (EU) nr 10/2011
  • Material: Plast, aluminium
  • BPA-fri

Designa matlåda själv med motiv, text eller foton

Matlåda för vuxna

Vuxna behöver sällan ta med sig matsäck till jobbet, men har ändå gärna med sig en matlåda. Oavsett om den är till för mellanmål eller den hemlagade lunchen är matlådor med personlig design helt enkelt coola. Även vid vandring och till utflykter eller andra aktiviteter ger egendesignade matlådor det lilla extra. Designa en matlåda åt dig själv eller någon annan.

Egendesignad matlåda för barn

Matlådor är perfekta för barn. Om de går på förskolan eller skolan förhindrar den personliga lådan förväxlingar och därmed bråk när matsäck ska tas med. Det praktiska med en personlig matlåda är att du även kan sätta barnets namn på lådan. Därmed blir en tråkig låda till en personlig följeslagare för barnet. Spreadshirts matlådor är naturligtvis BPA-fria och livsmedelsgodkända.

Inget minsta beställningsvärde

Spreadshirt trycker alla artiklar på beställning, även motivet på din matlåda. Därför har vi heller inte något minsta beställningsvärde! Designa en matlåda till ditt enda barn eller ditt barnbarn eller beställ lådor med olika design till flera barn. Välj ett av tusentals motiv från vårt motivutbud och lägg till en personlig text. Du kan även placera ett foto på matlådan. Ladda helt enkelt upp ett foto och ge ditt barn ett fint minne att ta med.