Tryck muggar enkelt

Designa mugg själv med motiv, text eller foton

Muggar med personligt motiv står på arbetsplatsen
Beräkna här
Köp mer, spara mer
Vi drar av din mängdrabatt helt automatiskt.
Tusentals motiv
Enormt urval av gratis motiv att designa själv. Hittas enkelt med filter.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.

Populära produkter från denna kategori

Storlekar: En storlek
Mugg
Storlekar: En storlek
Emaljmugg panorama
Storlekar: En storlek
Tvåfärgad mugg
Storlekar: En storlek
Glas med handtag och skruvlock
Storlekar: En storlek
Panoramamugg
Storlekar: En storlek
Termosmugg med handtag
Storlekar: En storlek
Mugg
Storlekar: En storlek
Emaljmugg panorama
Storlekar: En storlek
Tvåfärgad mugg
Storlekar: En storlek
Glas med handtag och skruvlock
Storlekar: En storlek
Panoramamugg
Storlekar: En storlek
Termosmugg med handtag
Företagskläder – banner

Företagskläder

Tryck eller brodera logotyper. Inklusive rådgivning och granskning.

Grafikservice

Vi sätter skickligt dina idéer i centrum

Vanliga frågor

Hur trycks muggar?

Våra muggar trycks – som våra mobilskal – med sublimeringstryck. Motivet placeras först på en transferfolie och ångas därefter på produkten under värme. Vid denna tryckmetod färgas muggens yta. Sublimeringstryck är tillgängligt för alla filformat, men tänk på att minimiupplösningen för pixelgrafik är 400 dpi.

Kan jag sublimera alla muggar?

Ja, alla muggar i vårt sortiment kan sublimeras.

Hur kan jag trycka ett foto på en mugg?

För att trycka ditt foto på en mugg måste du ladda upp det i designverktyget. Kraven på ditt personliga foto i ett pixelmotiv ser ut på följande sätt: Ditt motiv bör vara frilagt och motsvara filformatet PNG, JPG, BMP eller GIF. Vi behöver dessutom en bildupplösning på minst 200 dpi. Ditt foto bör dock inte överskrida den maximala filstorleken på 10 MB och 4 000 x 4 000 pixlar. Hur du optimerar ditt foto för tryck får du veta här.

Tål fotomuggar maskindisk?

Förutom våra emaljmuggar och våra färgade muggar tål alla våra fotomuggar maskindisk. Om du diskar din fotomugg för hand förlängs dock tryckets hållbarhet.

Tål tryckta muggar mikrovågsugn?

Ja, förutom emaljmuggen tål alla våra tryckta muggar mikrovågsugn.

Erbjuder ni byte och reklamation för muggar som gjorts personliga?

Ja, vi erbjuder rättvisa bytes- och returregler. Följande möjligheter finns: Byte mot en ny vara, byte mot ett presentkort till din nästa beställning eller priset tillbaka om du inte har designat den beställda produkten personligt med text, motiv eller foton. Om du inte är 100 % nöjd med din personliga mugg kan du skicka tillbaka den inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.

Trycks era muggar i Europa?

Ja, alla muggar trycks i Europa, antingen i våra produktionsanläggningar i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjeckien.

Finns det en minsta beställningsmängd för muggar som gjorts personliga?

På Spreadshirt finns ingen minsta beställningsmängd. Du kan beställa en enda tryckt mugg eller 1 000 stycken på en gång. Du kan designa varje mugg precis så som du föredrar.

Hur mycket kostar det att designa en mugg själv?

Priset på din egendesignade mugg från Spreadshirt består av kostnaderna för produkten, tryckkostnaderna och ett eventuellt motivpris. För en text, egna uppladdade motiv och motiv som är märkta som ”gratis” tillkommer inget motivpris. Innan du beställer får du en fullständig uppdelning av de totala kostnaderna. Ju fler produkter du beställer, desto lägre är priset per mugg. På våra hjälpsidor kan du enkelt beräkna din mängdrabatt för varje produkt. Har du fler frågor? Vårt serviceteam hjälper dig gärna på telefon, e-post eller WhatsApp.

Designa mugg själv med motiv, text eller foton

Designa mugg: I valet och kvalet

Att trycka muggar på Spreadshirt är inget för veliga. Hos experten på on-demand-tryck kan du göra nästan alla tänkbara dryckeskärl personliga – från termosmuggen för kaffet, ölkrus och vattenflaskor till den klassiska keramikmuggen. Dessutom har du många färger att välja mellan.

Leve muggarna – det är lätt att trycka

Muggtryck gör det möjligt. Förutom din favoritdryck har du framöver även ditt favoritmotiv eller -ordspråk med dig dygnet runt. Tryckresultatet håller länge och tål maskindisk. Det kan du skåla för! Tack vare det stora urvalet av motiv på Spreadshirts marknadsplats kan du designa en mugg själv på nolltid. På det stora tryckområdet finns det till och med plats för riktigt breda motiv, som nästan når runt hela muggen.

Ge bort personliga muggar

Förutom det egna behovet passar kaffemuggar även alltid som presentidé. Ett roligt väckande motiv eller den mycket personliga fotomuggen med en bild på hela familjen gör sig lika bra på skriv- och frukostbordet. Det gäller även smarta reklammuggar. Med ett smart motiv säkrar företag den bästa platsen i köksskåpet.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar