Personlig multifunktionsscarf

Designa en egen multifunktionsscarf

Par som tränar i naturen med personliga snusnäsdukar
Beräkna här
Köp mer, spara mer
Vi drar av din mängdrabatt helt automatiskt.
Tusentals motiv
Enormt urval av gratis motiv att designa själv. Hittas enkelt med filter.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.

Produktdetaljer

Multifunktionsscarf

Vår MacGyver: Multifunktionsscarfen kan bäras på 12 olika sätt och skyddar dig därmed alltid på rätt ställe – som lätt halsduk runt halsen, som ansiktsskydd över mun och näsa eller som mössa på huvudet.
  • Kan bäras på 12 olika sätt
  • Mått: ca 25 x 50 cm
  • Handtvätt rekommenderas. Stryks ej
  • Material: 100 % polyester
Observera: Spreadshirt har uppdaterat denna produkts etikett. Tills det äldre lagret har sålts ut kan din beställning tillfälligt innehålla artiklar från det gamla och nya lagret.
Företagskläder – banner

Företagskläder

Tryck eller brodera logotyper. Inklusive rådgivning och granskning.

Grafikservice

Vi sätter skickligt dina idéer i centrum

Vanliga frågor

Trycks alla multifunktionsscarfar på beställning i Europa?

Ja, alla multifunktionsscarfar trycks efter att beställningen har kommit in (on demand) i Europa, antingen i vår produktionsanläggning i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjeckien. Tack vare att den produceras på beställning är din personliga multifunktionsscarf särskilt hållbar.

Kan jag byta eller lämna tillbaka min personligt designade multifunktionsscarf?

Ja, vi erbjuder rättvisa returregler. Om du inte är 100 % nöjd med din personliga multifunktionsscarf kan du skicka tillbaka den inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.

Vilka leveransalternativ finns det för egendesignade multifunktionsscarfar?

För de flesta länder erbjuder vi tre olika leveransalternativ: Standard, premium och express. Vid expressleverans kommer din multifunktionsscarf som gjorts personlig sannolikt fram till dig redan efter 2 arbetsdagar! Leveranstiden kan variera beroende på leveransadress och antal beställda artiklar.

Här kan du se de aktuella leveranstiderna och fraktkostnaderna

Finns det en minsta beställningsmängd för personligt designade multifunktionsscarfar och får jag en mängdrabatt om jag köper flera produkter?

Vi vill att alla ska kunna sätta individuella motiv på multifunktionsscarfar m.m. – oberoende av storleken på beställningen. Därför finns det inget minsta beställningsvärde på Spreadshirt. Om du beställer flera artiklar får du automatiskt en mängdrabatt.

Har multifunktionsscarfen bara ett tryckområde?

Ja, multifunktionsscarfen kan endast tryckas fram.

Hur designar jag multifunktionsscarfar?

Det är superenkelt att designa multifunktionsscarfar på Spreadshirt. I vårt motivbibliotek hittar du många olika motiv och teckensnitt och du kan naturligtvis även ladda upp egen grafik. Om du behöver hjälp med att designa kan du vända dig till vårt duktiga designteam som hjälper dig att omsätta din idé till ett förmånligt pris.

Av vilket material består multifunktionsscarfarna som kan göras personliga?

Våra multifunktionsscarfar består av 100 % polyester.

Hur kan multifunktionsscarfen tvättas?

Vi rekommenderar att endast tvätta våra multifunktionsscarfar med handtvätt och att inte stryka produkten.

Följ dessutom våra skötselråd för tryckta och broderade textiler.

Designa en egen multifunktionsscarf

Så här bär du en multifunktionsscarf

Vet du vad som är så speciellt med en multifunktionsscarf? Att det inte bara finns ett sätt att bära den! Du kan bära den på 12 olika sätt: som hårband eller huvudduk i olika variationer, som armvärmare eller som skydd för näsa och mun. Därav kommer också det geniala namnet på denna scarf. På Spreadshirt hittar du inte bara scarfen i fyra färger, utan du kan även designa den själv! Om du bär den framför ansiktet kan scarfen skydda dig och andra mot droppsmitta.

Så genial är en tubhalsduk

Hur det är möjligt att bära en scarf på så många sätt utan att knyta den? Multifunktionsscarfen är en tubhalsduk. Den har ingen början och inget slut och kan enkelt dras över huvudet som en T-shirt. Från början utformades tubhalsduken för idrottare och motorcyklister för att de enkelt skulle kunna skydda sig mot kyla. Därför är den även den perfekta balaklavan. Du kan själv förse din scarf med coola motiv eller ett ordspråk. På så sätt gör du en praktisk scarf till en stilfull följeslagare i vardagen.

Så här designar du din halsduk

Vill du ha en multifunktionsscarf, men vet inte hur den ska se ut? Fundera på hur scarfen skulle se bäst ut som halsduk. Du kan placera nästan vilket motiv som helst på den – från blommor och symboler till ordspråk och mönster. Naturligtvis kan du även designa din multifunktionsscarf så att den ser riktigt cool ut som halsduk över munnen – i stil med en pirat eller motorcykelnörd. På nästa tur till jobbet eller matbutiken är du i varje fall riktigt iögonfallande och skyddar dig och andra.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar