Personlig multifunktionsscarf

Designa en egen multifunktionsscarf

Par som tränar i naturen med personliga snusnäsdukar
Beräkna här
Köp mer, spara mer
Vi drar av din mängdrabatt helt automatiskt.
Tusentals motiv
Enormt urval av gratis motiv att designa själv. Hittas enkelt med filter.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.

Produktdetaljer

Multifunktionsscarf

Vår MacGyver: Multifunktionsscarfen kan bäras på 12 olika sätt och skyddar dig därmed alltid på rätt ställe – som lätt halsduk runt halsen, som ansiktsskydd över mun och näsa eller som mössa på huvudet.
  • Kan bäras på 12 olika sätt
  • Mått: ca 25 x 50 cm
  • Handtvätt rekommenderas. Stryks ej
  • Material: 100 % polyester
Observera: Spreadshirt har uppdaterat denna produkts etikett. Tills det äldre lagret har sålts ut kan din beställning tillfälligt innehålla artiklar från det gamla och nya lagret.
Företagskläder – banner

Företagskläder

Tryck eller brodera logotyper. Inklusive rådgivning och granskning.

Grafikservice

Vi sätter skickligt dina idéer i centrum

Designa en egen multifunktionsscarf

Så här bär du en multifunktionsscarf

Vet du vad som är så speciellt med en multifunktionsscarf? Att det inte bara finns ett sätt att bära den! Du kan bära den på 12 olika sätt: som hårband eller huvudduk i olika variationer, som armvärmare eller som skydd för näsa och mun. Därav kommer också det geniala namnet på denna scarf. På Spreadshirt hittar du inte bara scarfen i fyra färger, utan du kan även designa den själv! Om du bär den framför ansiktet kan scarfen skydda dig och andra mot droppsmitta.

Så genial är en tubhalsduk

Hur det är möjligt att bära en scarf på så många sätt utan att knyta den? Multifunktionsscarfen är en tubhalsduk. Den har ingen början och inget slut och kan enkelt dras över huvudet som en T-shirt. Från början utformades tubhalsduken för idrottare och motorcyklister för att de enkelt skulle kunna skydda sig mot kyla. Därför är den även den perfekta balaklavan. Du kan själv förse din scarf med coola motiv eller ett ordspråk. På så sätt gör du en praktisk scarf till en stilfull följeslagare i vardagen.

Så här designar du din halsduk

Vill du ha en multifunktionsscarf, men vet inte hur den ska se ut? Fundera på hur scarfen skulle se bäst ut som halsduk. Du kan placera nästan vilket motiv som helst på den – från blommor och symboler till ordspråk och mönster. Naturligtvis kan du även designa din multifunktionsscarf så att den ser riktigt cool ut som halsduk över munnen – i stil med en pirat eller motorcykelnörd. På nästa tur till jobbet eller matbutiken är du i varje fall riktigt iögonfallande och skyddar dig och andra.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar