Designa musmattor själv

Tryck personliga musmattor med motiv, foton eller text

Individuellt tryckt musmatta och datormus
Beräkna här
Köp mer, spara mer
Vi drar av din mängdrabatt helt automatiskt.
Tusentals motiv
Enormt urval av gratis motiv att designa själv. Hittas enkelt med filter.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.

Produktdetaljer

Musmatta (liggande format)

Varje mus behöver sin plats. Ge den ett hem på denna musmatta, som underlättar precis styrning och klickande och skonar din skrivbordsyta. Varje mus behöver sin plats. Ge den ett hem på denna musmatta, som underlättar precis styrning och klickande och skonar din skrivbordsyta.
  • Vit yta med fin struktur för detaljrika motiv
  • Halksäker svart undersida av skumgummi
  • Mått: 23 x 19 x 0,3 cm
  • Flexibelt material som håller länge: 90 % gummi, 10 % polyester
Företagskläder – banner

Företagskläder

Tryck eller brodera logotyper. Inklusive rådgivning och granskning.

Grafikservice

Vi sätter skickligt dina idéer i centrum

Vanliga frågor

Trycks alla musmattor på beställning i Europa?

Ja, alla musmattor trycks efter att beställningen har kommit in (on demand) i Europa, antingen i vår produktionsanläggning i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjeckien. Tack vare att den produceras på beställning är din personliga musmatta särskilt hållbar.

Kan jag byta eller lämna tillbaka min personligt designade musmatta?

Ja, vi erbjuder rättvisa returregler. Om du inte är 100 % nöjd med din personliga musmatta kan du skicka tillbaka den inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.

Vilka leveransalternativ finns det för egendesignade musmattor?

För de flesta länder erbjuder vi tre olika leveransalternativ: Standard, premium och express. Vid expressleverans kommer din musmatta som gjorts personlig sannolikt fram till dig redan efter 2 arbetsdagar! Leveranstiden kan variera beroende på leveransadress och antal beställda artiklar.

Här kan du se de aktuella leveranstiderna och fraktkostnaderna

Finns det en minsta beställningsmängd för personligt designade musmattor och får jag en mängdrabatt om jag köper flera produkter?

Vi vill att alla ska kunna sätta individuella motiv på musmattor m.m. – oberoende av storleken på beställningen. Därför finns det inget minsta beställningsvärde på Spreadshirt. Om du beställer flera artiklar får du automatiskt en mängdrabatt.

Hur designar jag en musmatta?

Det är superenkelt att designa musmattor på Spreadshirt. I vårt motivbibliotek hittar du många olika motiv och teckensnitt och du kan naturligtvis även ladda upp egen grafik. Om du behöver hjälp med att designa kan du vända dig till vårt duktiga designteam som hjälper dig att omsätta din idé till ett förmånligt pris.

Av vilka material består musmattorna som kan göras personliga?

Våra musmattor består av 90 % gummi och 10 % polyester. Blandningen ger ett flexibelt material som håller länge.

Tryck personliga musmattor med motiv, foton eller text

Tryck musmatta och skapa en personlig arbetsplats

Man kan inte längre tänka sig den moderna vardagen på kontoret utan musmattor. De ger den viktigaste arbetsutrustningen på skrivbordet en fast plats, skonar möbelytan och underlättar precist styrande och klickande tack vare den halksäkra undersidan. Du bestämmer hur du vill trycka din personliga musmatta. Både stående och liggande format är möjligt. Välj helt enkelt ditt favoritmotiv, en personlig text eller ett foto. Tryckkvaliteten är alltid övertygande och imponerar med strålande färger.

Helt personligt: Designa fotomusmattor

På tal om foton – en individuell musmatta passar även utmärkt som helt personlig fotopresent. På Spreadshirt kan du mycket enkelt designa din matta online i några få steg. Det rektangulära formatet och musmattans tryckyta i vitt ger dina finaste kort tillräckligt med utrymme och de bästa förutsättningarna för ett detaljrikt och mycket skarpt tryckresultat. En musmatta med foto som present är ett fint minne, som ger din arbetsplats en helt personlig prägel.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar