Designa musmattor själv

Musmattor
Tryck personliga musmattor med motiv, foton eller text
Beräkna leveranstiden härMer information
Upp till 70% rabatt
Bäst priser. Bäst service.
100% kreativ frihet
med texter, motiv och bilder
Över 200 produkter
väntar på dina idéer

Produktdetaljer

Musmatta (liggande format)

Varje mus behöver sin plats. Ge den ett hem på denna musmatta, som underlättar precis styrning och klickande och skonar din skrivbordsyta. Varje mus behöver sin plats. Ge den ett hem på denna musmatta, som underlättar precis styrning och klickande och skonar din skrivbordsyta.
  • Vit yta med fin struktur för detaljrika motiv
  • Halksäker svart undersida av skumgummi
  • Mått: 23 x 19 x 0,3 cm
  • Flexibelt material som håller länge: 90 % gummi, 10 % polyester

Tryck musmatta och skapa en personlig arbetsplats

Man kan inte längre tänka sig den moderna vardagen på kontoret utan musmattor. De ger den viktigaste arbetsutrustningen på skrivbordet en fast plats, skonar möbelytan och underlättar precist styrande och klickande tack vare den halksäkra undersidan. Du bestämmer hur du vill trycka din personliga musmatta. Både stående och liggande format är möjligt. Välj helt enkelt ditt favoritmotiv, en personlig text eller ett foto. Tryckkvaliteten är alltid övertygande och imponerar med strålande färger.

Helt personligt: Designa fotomusmattor

På tal om foton – en individuell musmatta passar även utmärkt som helt personlig fotopresent. På Spreadshirt kan du mycket enkelt designa din matta online i några få steg. Det rektangulära formatet och musmattans tryckyta i vitt ger dina finaste kort tillräckligt med utrymme och de bästa förutsättningarna för ett detaljrikt och mycket skarpt tryckresultat. En musmatta med foto som present är ett fint minne, som ger din arbetsplats en helt personlig prägel.