Tryck personliga nyckelband

Schlüsselbänder
Tryck nyckelband med ditt eget motiv
Beställ mer, spara mer

Beställ mer, spara mer

30 dagars returrätt

30 dagars returrätt

Enormt urval av motiv

Enormt urval av motiv

Beräkna leveranstiden här Mer information
Standard
Premium
Express

Nyckelband

Med detta praktiska band har du alltid din nyckelknippa nära till hands. Även passerkort eller backstagepass till musik- och pressevenemang kan tack vare band och hake sättas fast bekvämt och bäras runt halsen.
  • Karbinhake av metall
  • Snäpplås av plast för att snabbt koppla loss nycklarna
  • Bredd: 25 mm
  • Vikt: 35 g
  • Material: 100% polyester

Hängover? Designa nyckelband själv

Känner du igen det? Din väska är helt full med allt man kan tänkas behöva. Du rotar, gräver och letar, men hittar dem helt enkelt inte – dina nycklar. Nu är det slut med det! Tryck personliga nyckelband på Spreadshirt och hitta alltid dina nycklar direkt när du behöver dem. Det är inte nog med det. Även som hållare för en namnskylt är banden ytterst praktiska. Det bästa är att med hjälp av det praktiska klickspännet kan hänget enkelt tas av.

Tryck nyckelband i stort färgurval

Oavsett om du vill trycka dina nyckelband som reklamartiklar, för privat bruk eller som present till någon du tycker om – med våra tryckmetoder blir varje designidé lyckad på nyckelbandet. Välj önskad färg bland våra bandfärger och skapa på det sättet en kontrast mot de valda tryckfärgerna. Övertyga dig själv. Hos print-on-demand-proffset Spreadshirt kan du trycka nyckelband på nolltid och därmed göra intryck på nästa lanseringsevent, konsert eller mässa.