Tryck personligt paraply

 Paraply\n
Beskydd – designa paraply med text eller motiv
Beräkna här
Köp mer, spara mer
Vi drar av din mängdrabatt helt automatiskt.
Tusentals motiv
Enormt urval av gratis motiv att designa själv. Hittas enkelt med filter.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.

Produktdetaljer

Paraply (litet)

Ditt regnskydd när du är på väg. Den behändiga följeslagaren för våta dagar får plats i alla väskor och är nära till hands när regnmolnen närmar sig.
  • Längd hopfällt: 24 cm
  • Praktisk kardborrknäppning och fodral för förvaring
  • Material: Plast, metall, överdrag av 100% polyester

Tryck paraplyer mot väder och vind

Längre paraply, fickparaply eller helst båda? När du trycker ett paraply kan du välja mellan de båda paraplyklassikerna. Om du letar efter ett litet praktiskt paraply, som du kan ta med dig varje dag i väskan, kommer vårt fickparaply med manuell öppning att vara det rätta. Letar du snarare efter ett stort paraply som även din älskling får plats under, är vårt stora automatiska paraply med sina elastiska spröt av fiberglas och det särskilt stabila handtaget det bästa valet.

Designa ditt paraply med Spreadshirt

Tryckta paraplyer är en reklamklassiker hos företag och en trevlig presentidé bland vänner och släktingar. Dessutom är det en inbjudan att göra mer tillsammans. Enligt mottot ”Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” finns det inte längre något som står i vägen för nästa gemensamma promenad eller utflykt vid regnmoln. Med ett personligt tryckt paraply kan du dessutom vara säker. Det finns ingen risk för förväxling bland många paraplyer i samma färg. På era platser, tryck paraplyer, gå!

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar