Tryck personligt paraply

 Paraply\n
Beskydd – designa paraply med text eller motiv
Beräkna här
Köp mer, spara mer
Vi drar av din mängdrabatt helt automatiskt.
Tusentals motiv
Enormt urval av gratis motiv att designa själv. Hittas enkelt med filter.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.

Produktdetaljer

Paraply (litet)

Ditt regnskydd när du är på väg. Den behändiga följeslagaren för våta dagar får plats i alla väskor och är nära till hands när regnmolnen närmar sig.
  • Längd hopfällt: 24 cm
  • Praktisk kardborrknäppning och fodral för förvaring
  • Material: Plast, metall, överdrag av 100% polyester

Vanliga frågor

Trycks alla paraplyer på beställning i Europa?

Ja, alla paraplyer trycks efter att beställningen har kommit in (on demand) i Europa, antingen i vår produktionsanläggning i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjeckien. Tack vare att det produceras på beställning är ditt personliga paraply särskilt hållbart.

Kan jag byta eller lämna tillbaka mitt personligt designade paraply?

Ja, vi erbjuder rättvisa returregler. Om du inte är 100 % nöjd med ditt personliga paraply kan du skicka tillbaka din artikel inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.

Vilka leveransalternativ finns det för ett egendesignat paraply?

För de flesta länder erbjuder vi tre olika leveransalternativ: Standard, premium och express. Vid expressleverans kommer ditt paraply som gjorts personligt sannolikt fram till dig redan efter 2 arbetsdagar! Leveranstiden kan variera beroende på leveransadress och antal beställda artiklar.

Här kan du se de aktuella leveranstiderna och fraktkostnaderna.

Finns det en minsta beställningsmängd för personligt designade paraplyer och får jag en mängdrabatt om jag köper flera produkter?

Vi vill att alla ska kunna sätta individuella motiv på paraplyer m.m. – oberoende av storleken på beställningen. Därför finns det inget minsta beställningsvärde på Spreadshirt. Om du beställer flera artiklar får du automatiskt en mängdrabatt.

Kan man bara trycka paraplyet på ett ställe?

Paraplyet kan tryckas på två motstående sidor.

Hur designar jag ett eget paraply?

Det är superenkelt att designa ett paraply på Spreadshirt. I vårt motivbibliotek hittar du många olika motiv och teckensnitt och du kan naturligtvis även ladda upp egen grafik. Om du behöver hjälp med att designa kan du vända dig till vårt duktiga designteam som hjälper dig att omsätta din idé till ett förmånligt pris.

Tryck paraplyer mot väder och vind

Längre paraply, fickparaply eller helst båda? När du trycker ett paraply kan du välja mellan de båda paraplyklassikerna. Om du letar efter ett litet praktiskt paraply, som du kan ta med dig varje dag i väskan, kommer vårt fickparaply med manuell öppning att vara det rätta. Letar du snarare efter ett stort paraply som även din älskling får plats under, är vårt stora automatiska paraply med sina elastiska spröt av fiberglas och det särskilt stabila handtaget det bästa valet.

Designa ditt paraply med Spreadshirt

Tryckta paraplyer är en reklamklassiker hos företag och en trevlig presentidé bland vänner och släktingar. Dessutom är det en inbjudan att göra mer tillsammans. Enligt mottot ”Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” finns det inte längre något som står i vägen för nästa gemensamma promenad eller utflykt vid regnmoln. Med ett personligt tryckt paraply kan du dessutom vara säker. Det finns ingen risk för förväxling bland många paraplyer i samma färg. På era platser, tryck paraplyer, gå!

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar