Tryck personligt paraply

Paraply
Beskydd – designa paraply med text eller motiv
Beräkna leveranstiden härMer information
Upp till 70% rabatt
Bäst priser. Bäst service.
100% kreativ frihet
med texter, motiv och bilder
Över 200 produkter
väntar på dina idéer

Produktdetaljer

Paraply (litet)

Ditt regnskydd när du är på väg. Den behändiga följeslagaren för våta dagar får plats i alla väskor och är nära till hands när regnmolnen närmar sig.
  • Längd hopfällt: 24 cm
  • Praktisk kardborrknäppning och fodral för förvaring
  • Material: Plast, metall, överdrag av 100% polyester

Tryck paraplyer mot väder och vind

Längre paraply, fickparaply eller helst båda? När du trycker ett paraply kan du välja mellan de båda paraplyklassikerna. Om du letar efter ett litet praktiskt paraply, som du kan ta med dig varje dag i väskan, kommer vårt fickparaply med manuell öppning att vara det rätta. Letar du snarare efter ett stort paraply som även din älskling får plats under, är vårt stora automatiska paraply med sina elastiska spröt av fiberglas och det särskilt stabila handtaget det bästa valet.

Designa ditt paraply med Spreadshirt

Tryckta paraplyer är en reklamklassiker hos företag och en trevlig presentidé bland vänner och släktingar. Dessutom är det en inbjudan att göra mer tillsammans. Enligt mottot ”Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” finns det inte längre något som står i vägen för nästa gemensamma promenad eller utflykt vid regnmoln. Med ett personligt tryckt paraply kan du dessutom vara säker. Det finns ingen risk för förväxling bland många paraplyer i samma färg. På era platser, tryck paraplyer, gå!