20% rabatt på alla tygväskor
Gäller till den 27.09.2017. Kan inte kombineras med andra kuponger eller användas till presentkort. Rabatten gäller endast på de produkter som nämns i erbjudandet. Kan inte kombineras med mängdrabatten (från 6 produkter). Kupongen kan endast lösas in på www.spreadshirt.se och gäller inte i Spreadshirts partnerbutiker.
TB0917
Lös in kupong

Den eleganta looken: Tryck pikétröja

Pikétröja
Designa en pikétröja själv och stick ut ordentligt
Beställ mer, spara mer

Beställ mer, spara mer

30 dagars returrätt

30 dagars returrätt

Enormt urval av motiv

Enormt urval av motiv

Hög kundnöjdhet

Populära produkter från denna kategori

Elegant och personlig: Designa pikétröja själv

Man känner igen stilen – knapprad, krage och kortärmad. Pikétröjan har sedan länge sin fasta plats i garderoben hos välvårdade idrottare. Den passar lika bra på män som kvinnor och är mycket populär, inte bara hos polo- och tennisspelare. Det som dock gör klassikern till ett värdefullt unikt exemplar är ditt personliga tryck. Förädla den seriösa tröjan med ditt namn, dina initialer eller en föreningslogotyp, så blir din entré garanterat lyckad. Sportig och ändå elegant, populär och ändå unik.

Designa pikétröjor själv: Helt rätt

Bara du vet vad du bäst trycker din pikétröja med. Men det hjälper dig säkert att ta en titt på populära och beprövade motiv för att slå huvudet på spiken med din eleganta look. På det sättet är t.ex. små motiv med föreningsnamn upptill till vänster på bröstet en riktigt stilfull klassiker. Men även upptill på ryggen passar en text mycket bra. Till slut väljer du bland alla tillgängliga färger ut den färg som framhäver dig bäst.