Ungt par sitter framför ett fönster och bär personliga pikétröjor

Den eleganta looken: Tryck pikétröja

Designa en pikétröja själv och stick ut ordentligt

Beräkna här
Upp till 70 % rabatt
Vår mängdrabatt gäller från 6 artiklar per beställning – helt automatiskt.
Ingen minsta beställningsmängd
Vi trycker alla artiklar från en styck. Det är lätt att göra en efterbeställning.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.

Populära produkter från denna kategori

Storlekar: S - 4XL
Pikétröja herr
(2950)
Storlekar: S - XXL
Tipped pikétröja dam
(85)
Storlekar: S - 4XL
JAKO pikétröja Base herr
(15)
Storlekar: S - XXL
Pikétröja dam
(551)
Storlekar: S - 3XL
Tipped pikétröja herr
(426)
Storlekar: S - 4XL
Pikétröja herr
(2950)
Storlekar: S - XXL
Tipped pikétröja dam
(85)
Storlekar: S - 4XL
JAKO pikétröja Base herr
(15)
Storlekar: S - XXL
Pikétröja dam
(551)
Storlekar: S - 3XL
Tipped pikétröja herr
(426)

Vanliga frågor

Hur kan jag trycka min företagslogotyp på en pikétröja?

För att lägga till din företagslogotyp på din pikétröja måste du ladda upp bildfilen i ett av följande format: PNG, JPG, BMP, GIF, SVG eller AI. Filen bör vara högst 10 MB stor. Efter uppladdningen placerar du logotypen där du vill ha den och anpassar storleken vid behov, så är din pikétröja med logotyp redo att tryckas. Om upplösningen på din bildfil inte är tillräcklig för trycket, kontaktar du vår grafikservice. Här kan få du hjälp till ett fast pris.

Finns det en minsta beställningsmängd för pikétröjor som gjorts personliga?

På Spreadshirt finns ingen minsta beställningsmängd. Du kan beställa en enda tryckt pikétröja eller 1 000 stycken på en gång. Du kan designa varje pikétröja precis så som du föredrar.

Var kan jag brodera pikétröjor?

Välj först vilken pikétröja du vill brodera, placera din text i broderiverktyget och designa den därefter enligt dina föreställningar. Om du vill få din logotyp broderad på en av våra pikétröjor gör du så här: Meddela oss din förfrågan från 50 artiklar inklusive motiv och önskad produkt på telefon eller e-post. Vi granskar om ditt motiv kan omvandlas till ett broderi och skickar en offert till dig (eller ringer dig). Din beställning går till produktion och är leveransklar efter ungefär 3 veckor.

Hur kan jag designa en pikétröja själv?

Det är väldigt enkelt att designa en pikétröja på Spreadshirt. Välj först vilken pikétröja du vill trycka och designa den därefter enligt dina föreställningar. I vårt motivbibliotek hittar du många olika motiv och teckensnitt och du kan naturligtvis även ladda upp egen grafik. Om du behöver hjälp med att designa kan du vända dig till vårt duktiga designteam som stöder dig med omsättningen av din idé till ett förmånligt pris.

Erbjuder ni byte och reklamation för pikétröjor som gjorts personliga?

Ja, vi erbjuder rättvisa bytes- och returregler. Följande möjligheter finns: Byte mot en ny vara, byte mot ett presentkort till din nästa beställning eller priset tillbaka om du inte har designat den beställda produkten personligt med text, motiv eller foton. Om du inte är 100 % nöjd med din personliga pikétröja kan du skicka tillbaka den inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.

Trycks era pikétröjor i Europa?

Ja, alla pikétröjor trycks i Europa, antingen i våra produktionsanläggningar i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjeckien.

Hur mycket kostar det att designa en pikétröja?

Priset på din egendesignade pikétröja från Spreadshirt består av kostnaderna för produkten, tryckkostnaderna och ett eventuellt motivpris. För en text, egna uppladdade motiv och motiv som är märkta som ”gratis” tillkommer inget motivpris. Innan du beställer får du en fullständig uppdelning av de totala kostnaderna. Ju fler produkter du beställer, desto lägre är priset per pikétröja. På våra hjälpsidor kan du enkelt beräkna din mängdrabatt för varje produkt. Har du fler frågor? Vårt serviceteam hjälper dig gärna på telefon, e-post eller WhatsApp.

Vilka leveransmöjligheter finns det för personligt designade pikétröjor?

För de flesta länder erbjuder vi tre olika leveransalternativ: Standard, premium och express. Vid expressleverans kommer din personliga pikétröja sannolikt fram till dig redan efter 2 arbetsdagar! Leveranstiden kan dock variera beroende på leveransadress och antal beställda produkter. Här kan du beräkna dina leveranstider.

Designa en pikétröja själv och stick ut ordentligt

Elegant och personlig: Designa pikétröja själv

Man känner igen stilen – knapprad, krage och kortärmad. Pikétröjan har sedan länge sin fasta plats i garderoben hos välvårdade idrottare. Den passar lika bra på män som kvinnor och är mycket populär, inte bara hos polo- och tennisspelare. Sedan några år används pikétröjan även i vardagen och på jobbet.

Gör din pikétröja personlig

Det som gör klassikern till ett värdefullt unikt exemplar är ditt personliga tryck. Förädla den seriösa tröjan med ditt namn, dina initialer eller en föreningslogotyp, så blir din entré garanterat lyckad. Sportig och ändå elegant, populär och ändå unik – bara du vet vad du vill trycka på din pikétröja eller T-shirt. Använd även pikétröjan för ditt gäng för att skapa ett enhetligt intryck.

Tryck pikétröjor på rätt sätt

Det hjälper dig säkert att ta en titt på populära och beprövade motiv för att slå huvudet på spiken med din eleganta look. På det sättet är t.ex. små motiv med föreningsnamn till vänster upptill på bröstet en riktigt stilfull klassiker. Men även upptill på ryggen passar en text mycket bra. Till slut väljer du bland alla tillgängliga färger ut den färg som framhäver dig bäst.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar