20% rabatt på alla tygväskor
Gäller till den 27.09.2017. Kan inte kombineras med andra kuponger eller användas till presentkort. Rabatten gäller endast på de produkter som nämns i erbjudandet. Kan inte kombineras med mängdrabatten (från 6 produkter). Kupongen kan endast lösas in på www.spreadshirt.se och gäller inte i Spreadshirts partnerbutiker.
TB0917
Lös in kupong
Presentidéer för varje tillfälle

Personliga presenter som kommer från hjärtat

Du är experten. Designa en present som garanterat är unik.

30 dagars returrätt

30 dagars returrätt

Prisbelönt kundservice

Presentservice

Presentservice

Man blir lycklig av personliga presenter

Pengar, presentkort och strumpor är utan tvekan användbara, men när det gäller presenter lönar det sig att vara personlig. I slutändan handlar det mindre om överraskningens materiella värde än om gesten i sig. En personlig present är din chans att uttrycka: ”Du betyder mycket för mig!” Med en personlig present från Spreadshirt skickar du just detta budskap till dina kära. Oavsett om det är presenter till barn eller en present till din pojkvän – det finns en originell presentidé för varje smak.

Fotopresenter – personliga presenter från hjärtat

Du kan välja mellan miljoner motiv och otaliga klädesplagg och accessoarer. Oavsett om det är en present till födelsedagen, mors dag, alla hjärtans dag eller jul – med en egendesignad present ger du bort något helt unikt. Om du har en egen presentidé kan du enkelt förverkliga den själv på Spreadshirt. Ladda upp ett personligt motiv, ett foto eller en text och skapa en kreativ present som ger bestående minnen. Du kommer att få se – det är inte bara mottagaren som blir lycklig av presenter, utan även den som ger!