Designa personliga presenter

Personliga presenter för stor och liten

100% kreativ frihet

med texter, motiv och bilder

r

Över 200 produkter

väntar på dina idéer

Upp till 70% rabatt

Bäst priser. Bäst service.

Beräkna leveranstiden härMer information

Behöver du hjälp med omsättningen av din motividé?

Vår grafikservice förverkligar din vision

Läs mer

Personliga presenter för stor och liten

Designa personliga presenter

Letar du efter en födelsedagspresent eller en present till fars dag? Då har du kommit rätt! På Spreadshirt kan du förverkliga dina originella presentidéer enkelt och bekvämt från datorn. Oavsett om du letar efter en present till din mamma, bror eller flickvän – med personliga presenter från Spreadshirt kan du trolla fram ett leende hos mottagaren! Din individuella present blir en häftig överraskning för mottagaren. Det finns inget bättre än att visa din uppskattning med en alldeles speciell present.

Personliga presenter för varje tillfälle

På Spreadshirt hittar du annorlunda presenter för varje tillfälle. Oavsett om det är en morsdagspresent eller en bröllopspresent. Förutom tusentals olika motiv som du kan trycka på våra produkter har du även möjlighet att trycka foton. Fototryck ser till exempel fantastiskt ut på kuddar eller muggar och är presenter som gläder mottagaren länge. Även till din älskling kommer du att hitta en originell kärleksgåva. Använd vår designer som är enkel att använda för att designa en present. Sedan kan du luta dig tillbaka och vänta på leveransen av din personliga present.

Designa och ge bort personliga T-shirts

Inget klädesplagg passar så bra för att framhäva den egna karaktären och visa världen vem man är som en personligt tryckt T-shirt. Designa en överdel som passar mottagarens karaktär! Förutom ett stort urval av olika T-shirts – för barn, damer eller herrar – kan du även trycka din motividé på tröjor, accessoarer, förkläden och mycket mer. Vill du välkomna en ny världsmedborgare? Ta då med en personlig bebispresent till babyshowern. På Spreadshirt finns det inga gränser för din kreativitet.