Bebispresenter

Personliga presenter till födseln

Designa speciella bebispresenter

100% kreativ frihet

med texter, motiv och bilder

r

Över 200 produkter

väntar på dina idéer

Upp till 70% rabatt

Bäst priser. Bäst service.

Beräkna leveranstiden härMer information

Tryck bebispresenter med våra motivförlagor

Supersnabbt designat: Välj, anpassa, färdig

Fler motiv

Behöver du hjälp med omsättningen av din motividé?

Vår grafikservice förverkligar din vision

Läs mer

Designa speciella bebispresenter

Designa speciella bebispresenter enkelt själv

När en ny liten människa ser dagens ljus är glädjen stor. En present till födseln ska då vara något alldeles särskilt. Helt individuellt hälsar du nykomlingen välkommen med en personlig present. Utmärkta är saker som har en praktisk nytta och behövs dagligen – som babybodys, haklappar eller en söt babymössa. Personligt designad med ett namntryck eller födelsedatumet tillsammans med ett sött bebismotiv gör du en väldigt speciell present till den nyfödda. På Spreadshirt hittar du ett stort urval av presentidéer till födseln att designa själv.

Presenter för föräldrarna och bebispresenter till dopet.

Även de nyblivna föräldrarna får lyckönskas. Den nya mamman och den stolta pappan gläder sig säkert också åt lite uppmärksamhet i början av denna nya period i livet. En rolig presentidé till födseln är saker till mamman eller pappan och barnet med en partnerlook – till exempel en T-shirt till pappan med texten ”Ny pappa” och en babybody med trycket ”Nykomling”. Och om det är dags för dopet kort efter födseln kan du även designa och trycka fina doppresenter själv på Spreadshirt. För detta tillfälle är personliga bebisplagg med namntryck en trevlig presentidé.

Designa bebispresenter för babyshowern före födseln

Redan före barnets födsel har många blivande föräldrar en babyshower och firar förväntan inför bebisens snara ankomst med vänner och familj. Naturligtvis hör även presenter till den kommande nyfödda dit. Om du redan vet om bebisen är en pojke eller en flicka kan du designa dina personliga presenter till bebisen med motsvarande motiv och i passande färger. Våra babybodys, haklappar och babymössor finns både i de klassiska färgerna blå och rosa och i neutralare nyanser som grön och vit.