födelsedag

Personliga födelsedagspresenter

Designa individuella födelsedagspresenter till 18-, 30- eller 50-årsdagen

100% kreativ frihet

med texter, motiv och bilder

r

Över 200 produkter

väntar på dina idéer

Upp till 70% rabatt

Bäst priser. Bäst service.

Beräkna leveranstiden härMer information

Tryck födelsedags-T-shirts med våra motivförlagor

Supersnabbt designat: Välj, anpassa, färdig

Fler motiv

Behöver du hjälp med omsättningen av din motividé?

Vår grafikservice förverkligar din vision

Läs mer

Designa individuella födelsedagspresenter till 18-, 30- eller 50-årsdagen

Grattis! Födelsedags-T-shirts till den personliga årsdagen

Det bästa med födelsedagen är presenterna, det vet alla barn. Framför allt när man fyller jämnt får det vara en särskilt personlig födelsedagspresent – till exempel en T-shirt med årtalet eller ett annat individuellt födelsedagsmotiv till 30- eller 50-årsdagen. Som bestående minne för mottagaren passar inte bara T-shirts, utan även andra produkter att designa själv, som mobilskal, väskor eller mössor. De bästa idéerna för personliga presenter hittar du på Spreadshirt. Låt dig inspireras av vårt produktsortiment och våra födelsedagsmotiv och designa den personligaste födelsedagspresenten för varje ålder.

Födelsedags-T-shirt och mycket mer till 18-årsdagen

Just 18-årsdagen är en alldeles särskild anledning att fira – och naturligtvis att överlämna en helt personlig födelsedags-T-shirt eller en annan kreativ present till myndighetsdagen. Hur vore det till exempel med en egendesignad fotopresent med ett barndomsminne för den nyblivna vuxna? Mycket populära är dessutom motiv med födelseåret. Men även utrustningen till födelsedagsfesten ska vara genomtänkt. Hur vore det till exempel med muggar eller underlägg med texten ”Happy birthday” eller i konfettidesign? Dessa produkter och många andra accessoarer och klädesplagg kan du designa själv på Spreadshirt och skapa speciella födelsedagspresenter.

Snyggt inslagen gläder födelsedags-T-shirten ännu mer

Det är inte bara presenten som ska vara originell, utan även förpackningen. Den ökar nyfikenheten på presenten oändligt. Oavsett om det är till 1-årsdagen eller 50-årsdagen – en snyggt inslagen present är roligare att ge bort. Spreadshirt erbjuder därför inslagningsservice för din personliga present. Mot ett tillägg på 4 euro kan du få din beställning inslagen som present och skicka den tillsammans med ett personligt kort. Välj helt enkelt presentalternativet i beställningsprocessen. När du inte kan komma personligen till födelsedagsfesten är det en bra möjlighet att visa dina vänner eller födelsedagsbarnet i din familj att han eller hon är något alldeles särskilt.