Foton på födelsedagsfest med T-shirt, mugg och tygpåse med personliga tryck till 50-årsdagen

Perfekta presenter till 50-årsdagen

Personliga födelsedagspresenter till föräldrar och andra

Hänför nu
Beräkna härleveranstid och fraktkostnader
Fotofilter och -former
För foton finns det många filter och mallar.
Tusentals motiv
Enormt urval av gratis motiv att designa själv. Hittas enkelt med filter.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.
Födelsedagsfest med fotoalbum och födelsedagsbarnets händer med foto och fotomugg

Bildskön idé – personliga fotopresenter

Få dem att stråla med minnen att hålla fast vid.

Ladda upp nu
Hand överräcker present med personligt designat klistermärke vid dukat bord

Ja må du klistra – personliga klistermärken

Personliga klistermärken håller längre än födelsedagstårtan.

Designa nu

Vanliga frågor

Packar ni mina personliga presenter till 50-årsdagen plastfritt?

Ja, sedan den 18 januari 2022 packas alla leveranser från vår europeiska produktion från ca 5 produkter helt utan plast. Vi arbetar dock för fullt på plastfria alternativ för de mindre beställningarna. Mer om hållbarhet och om vår vision kan du läsa här.

Hur ser jag vilka produkter som är tillverkade av hållbara material?

Klicka på egenskapen ”Ekologiska produkter” i produktöversikten. Då filtrerar du helt enkelt på de hållbara produkterna.

Finns det en mängdrabatt om jag beställer flera födelsedagspresenter?

Du får automatiskt en mängdrabatt på din beställning när du beställer 6 artiklar eller fler. Det spelar ingen roll vilka produkter från vårt sortiment som det handlar om, utan mängdrabatten gäller även för kundvagnar med olika produkter.

Hur kan jag designa den perfekta presenten till 50-årsdagen?

Det är superenkelt att exempelvis designa en T-shirt på Spreadshirt. Välj först vilken T-shirt du vill trycka och designa den därefter enligt dina föreställningar. I vårt motivbibliotek hittar du många olika motiv och teckensnitt och du kan naturligtvis även ladda upp egen grafik. Om du behöver hjälp med att designa kan du vända dig till vårt duktiga designteam som hjälper dig att omsätta din idé till ett förmånligt pris.

Trycks alla produkter på beställning i Europa?

Ja, alla personliga produkter trycks efter att beställningen har kommit in (on demand) i Europa, antingen i vår produktionsanläggning i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjeckien. Tack vare att de produceras på beställning är dina tryckta artiklar särskilt hållbara.

Kan jag byta eller lämna tillbaka min personliga present till 50-årsdagen?

Ja, vi erbjuder rättvisa returregler. Om du inte är 100 % nöjd med din personliga födelsedagspresent kan du skicka tillbaka din artikel inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.

Vilka leveranssätt erbjuder Spreadshirt för personligt designade födelsedagspresenter?

För de flesta länder erbjuder vi tre olika leveransalternativ: Standard, premium och express. Vid expressleverans kommer din personligt designade födelsedagspresent sannolikt fram till dig redan efter 2 arbetsdagar! Leveranstiden kan dock variera beroende på leveransadress och antal beställda artiklar.

Vad kan jag designa för present till en 50-årsdag?

I bästa fall vet du vad födelsedagsbarnet är intresserat av. Har din mamma nyligen tagit motorcykelkörkort? Klicka dig igenom våra gratis motiv och hitta det perfekta motivet till din valda produkt. Till exempel en mysig luvtröja för långa motorcykelturer.

T-shirt med grafikservicetryck ligger bredvid skisser och pennor

Alltid här för dig: vår grafikservice

Oavsett om det är ett personligt motiv eller en egendesignad present sätter vi dina idéer i centrum på ett professionellt sätt.

Läs mer
En hand överräcker ett omsorgsfullt inslaget presentkort till en annan hand

Alltid en bra idé: presentkort

Vet födelsedagsbarnet bäst vad det vill? Överraska med ett presentkort.

Ge bort nu

Grattis på 50-årsdagen

Dina föräldrar? Firar vi! Men även morbror och moster, farbror och faster och vänner i sina bästa år har förtjänat födelsedagspresenter som trollar fram ett leende. 50-årsdagen är ju inte vilken födelsedag som helst. Vet du precis vad vuxna vill ha? Utmärkt. En personlig present till mamma och pappa blir ihågkommen länge även efter den stora festen. Dessutom visar den att du vet ganska väl vad som gör dem varma om hjärtat.

Födelsedag? Men personlig!

Låt oss vara ärliga. 50-plussare kan ibland vara de svåraste att hitta presenter till. Hur ofta har du hört de senaste åren att de egentligen redan har allt? Nu är det slut på den falska blygsamheten – med personliga presenter för vuxna. Gillar farbror Fred ändlösa vandringsturer? Ge honom en egendesignad vattenflaska att ta med. Drömmer Katja om att bo vid havet? Till hennes 50-årsdag passar en tröja som firar denna kärlek ordentligt.

Överraskning! Fira ordentligt

50-årsdagen är det perfekta tillfället att fira på det sätt som det stora födelsedagsbarnet verkligen önskar – utan kompromisser! Vill mamma åka till England på festival med sina vänner på födelsedagen? Designa passande personliga T-shirts till hela gänget, så bär det av. Vill pappa helst slippa allt ståhej kring 50-årsdagen? Beställ pizza och titta på hans favoritfilmer i diskreta personliga luvtröjor till gryningen.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar