Beräkna leveranstiden härMer information
Upp till 70% rabatt
Bäst priser. Bäst service.
100% kreativ frihet
med texter, motiv och bilder
Över 200 produkter
väntar på dina idéer
Olika fotoramar för personliga fotopresenter

Våra förlagor

Så faller ditt foto utanför ramarna

Egendesignade presenter med foton

Jul, födelsedag, bröllop eller födelse – vi letar alla ibland efter alldeles speciella, personliga presenter som visar mottagarna att vi tycker om dem. Annorlunda fotopresenter är en rolig idé för att bevisa det! På Spreadshirt hittar du många produkter för att designa en egen present med foto. Och det bästa är att det är lekande lätt! Välj produkt och ladda upp ett foto, så får du en helt originell fotopresent om några dagar.

Personliga fotopresenter till honom och henne

Designa fotopresenter till alla dina kära – till henne och honom, till de minsta, till morföräldrarna och farföräldrarna, till ett par eller din partner. I Spreadshirts enorma produktsortiment finns det något för alla. Designa ett mobilskal med foto till din tonåring, tryck en mugg med foto till mormor eller hitta på en helt egen presentidé med en egen bild. Ska dina presenter med foto falla utanför ramarna ordentligt? Infoga dem i en cool form och ge dem därmed en ny design.

Enastående presenter med foton

Lika enastående som din fotomugg, din kudde eller ditt mobilskal med foto är även Spreadshirts tryckmetoder. För att din present med foto ska glänsa och hålla länge använder vi olika tryckmetoder beroende på produkt. Oavsett om du vill trycka en kudde eller designa mobilskal själv skänker du i varje fall bort något helt personligt och stor glädje. Det har aldrig varit så enkelt att designa presenter med foto själv!