Klassiska rödvita tomteluvor tryckta med olika förnamn och julmotiv

Tryck tomteluvor 🎅

Personliga tomteluvor för alla

Designa nu
Beräkna härleveranstid och fraktkostnader
Upp till 70 % rabatt
Vår mängdrabatt gäller från 6 artiklar per beställning – helt automatiskt.
Ingen minsta beställningsmängd
Vi trycker alla artiklar från en styck. Det är lätt att göra en efterbeställning.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.

Ge bort något speciellt – personliga tomteluvor

O du saliga! Julen är här! Medan den frostiga årstiden ger oss kalla öron värmer den festliga stämningen våra hjärtan. Bra mot köldskador och samtidigt passande för festhumöret är vår tomteluva att designa själv. Den personliga tomteluvan med fluffig fåll och vintrig tofs skapar en festlig stämning. Personligt designad med namn, ett lustigt ordspråk eller ett vintermotiv är den en rolig present, till exempel till lucia 🎅👢.

Julmarknaden är ett måste, men glöm inte den passande tomteluvan

Finns det något trevligare än att ströva omkring på den gamla goda julmarknaden med vänner och kollegor efter jobbet? Vi kommer inte på något. Våra personliga tomteluvor ger den perfekta looken till den heta glöggen. Ta er ordentligt med tid till after work med glögg för under tiden slår vi gärna in era egendesignade julklappar. Välj helt enkelt presentalternativet vid beställningen, så delas tomteluvan eller andra personliga julklappar ut juligt inslagna till era kära.

Designa julklappar själv med Spreadshirt

På tal om presenter – det är inte bara vår tomteluva som du enkelt kan göra personlig. Även alla andra produkter från vårt sortiment kan designas och blir då till julklappar med en helt personlig prägel. Hur vore det till exempel med en mysig luvtröja med ett fridfullt motiv? Eller så satsar du på festliga T-shirts för hela teamet i år. Har du redan fått ihop alla julklappar? Då kan tomten komma. Men bara med en unik tomteluva!