Designa Samsung-skal själv mycket enkelt

Samsung
Tryck Samsung-skal med text, foton eller motiv
Beräkna leveranstiden härMer information
Upp till 70% rabatt
Bäst priser. Bäst service.
100% kreativ frihet
med texter, motiv och bilder
Över 200 produkter
väntar på dina idéer

Produktdetaljer

Elastiskt Samsung Galaxy S9-skal

Med detta skal blir din Samsung Galaxy S9 lika personlig som du. Med detta stadiga och passande elastiska skal får din mobil blixtsnabbt en ny outfit. Och dessutom skyddar du den mot spåren av den dagliga användningen.
    Passar till Samsung Galaxy S9
  • Består av elastiskt gummiskal och tryckbar aluminiumplatta (färg: vit), som läggs i gummiskalet.
  • Öppningar för kamera och anslutningar
  • Styrknapparna är tryckbara genom gummit
  • Material: Gummi, aluminium

Tryck Samsung-skal – premiumskal eller hårt skal

Det ideala skyddet mot repor och stötar för din Samsung-mobil finns på Spreadshirt i två praktiska utföranden. Det klassiska hårda skalet består av en tryckbar plastplatta, som omges av en svart ytterkant. Alla öppningar och anslutningar för kamera, laddningskabel etc. förblir naturligtvis fria. Dessutom har vi premiumskalet för Samsung Galaxy S3 till Galaxy S7 i sortimentet. Detta smartphoneskal av plast kan tryckas runtom. På det sättet har du mycket plats att föreviga din stil!

Gör det personligt – designa Samsung-skal själv

Det är enkelt och samtidigt effektfullt att trycka Samsung-skal. Med ett eget foto, texter eller ditt önskemotiv designar du ditt eget unika exemplar. Tack vare våra högkvalitativa tryckmetoder kan du glädja dig åt en fantastisk färgbriljans. Vid sublimeringstryck reagerar Samsung-skalets beläggning med färgpigmenten och tar upp dessa permanent. Därmed ser ditt motiv inte ens efter lång användning av mobilen slitet eller blekt ut. Du hittar inspiration i vårt enorma urval av motiv. Dags att krypa ur skalet!