Tryck snusnäsdukar – för herrar och damer

Snusnäsduk
Med Spreadshirt kan du själv designa din sjal

Upp till 70% rabatt

Bäst priser. Bäst service.

100% kreativ frihet

med texter, motiv och bilder

r

Över 200 produkter

väntar på dina idéer

Beräkna leveranstiden härMer information

Snusnäsduk

Den trekantiga snusnäsduken kan bäras på olika sätt – som huvudduk i hiphopstil med knut i pannan eller drömmande i hippiestil, lindad runt handleden som ett armband eller löst knuten runt halsen.
  • Lätt tygkvalitet: 95 g/m²
  • Material: 97% polyester, 3% bomull

Använd den som huvudduk eller halsduk

Liten, praktisk, mångsidig – med en snusnäsduk har du otaliga möjligheter. Picknick på en sval vårkväll? En snusnäsduk som sjalett skyddar öronen och ser snygg ut. Om det är kyligt runt halsen, kan du göra om accessoaren till en halsduk i en handvändning. Den trekantiga formen passar även perfekt för att imitera en piratsnusnäsduk. Men snusnäsduken av bomull passar även utmärkt som armband eller pannband. Följ trenderna stilsäkert med en och samma snusnäsduk!

Tryck din snusnäsduk med bild och text

På Spreadshirt designar du barnsligt enkelt din egen snusnäsduk och gör något värdefullt och unikt av accessoaren. Ladda upp en egen bild, välj ut ett motiv från communityn eller hitta en passande text. Naturligtvis kan du även kombinera allt. Måtten passar bäst för alla möjliga lekar eller stilfulla accenter. Gör din snusnäsduk unik och visa på olika sätt hur individuell och föränderlig du kan vara. Sätt i gång!