Håll dig i form: Tryck sportkläder

Designa en fotbollströja och ge kraft

T-shirts för idrottsgrupper
Beräkna här
Köp mer, spara mer
Vi drar av din mängdrabatt helt automatiskt.
Tusentals motiv
Enormt urval av gratis motiv att designa själv. Hittas enkelt med filter.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.

Populära produkter från denna kategori

Vanliga frågor

Finns det en minsta beställningsmängd för sportkläder?

På Spreadshirt finns ingen minsta beställningsmängd. Du kan även beställa en enda sportartikel hos oss och designa den precis så som du föredrar.

Kan jag byta eller lämna tillbaka tryckta sportkläder?

Ja, vi erbjuder rättvisa returregler. Om du inte är 100 % nöjd med dina personliga sportkläder kan du skicka tillbaka dina artiklar inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.

Finns det en mängdrabatt för sportkläder som gjorts personliga?

Ja! På Spreadshirt får du en mängdrabatt på de flesta artiklar – redan från 6 produkter och oberoende av värdet på din beställning. Det spelar ingen roll om du beställer flera likadana eller olika sportartiklar. Du kan se din mängdrabatt direkt i kundvagnen eller beräkna den på våra hjälpsidor.

Hur varmt kan sportkläderna tvättas?

Hur varmt du kan tvätta dina sportkläder beror på tryckmetoden. Vårt digital-, polyester- och flextryck kan tvättas i upp till 30 °C och vårt screentryck i upp till 40 °C. Följ då våra skötselråd för tryckta textiler.

Vilket storleksurval har ni för sportkläder?

Vältränad i alla storlekar: På Spreadshirt hittar du sportartiklar som kan göras personliga från XS till 5XL.

Är materialet på de tryckta sportkläderna fuktavvisande?

Om dina sportkläder är särskilt fuktavvisande beror på materialets beskaffenhet. I synnerhet är ett par av våra T-shirts och tanktoppar av 100 % polyester andningsaktiva och snabbtorkande. Du känner igen dem på beteckningen ”funktionskläder” respektive ”andningsaktiv”.

Hur kan jag trycka en föreningslogotyp på sportkläderna?

Dina sportkläder från Spreadshirt är enkla att göra personliga: Välj först en produkt och designa den därefter enligt dina föreställningar. Genom att klicka på ”Ladda upp” lägger du till din föreningslogotyp eller ditt motiv. Om du behöver hjälp med friläggning eller tryckoptimering av din logotyp kan du vända dig till Spreadshirts designservice. Vi hjälper dig till ett förmånligt fast pris.

Vilka leveransalternativ finns det för egendesignade sportkläder?

För de flesta länder erbjuder vi tre olika leveransalternativ: Standard, premium och express. Vid expressleverans kommer dina sportartiklar som gjorts personliga sannolikt fram till dig redan efter 2 arbetsdagar! Leveranstiden kan variera beroende på leveransadress och antal beställda artiklar.

Här kan du se de aktuella leveranstiderna och fraktkostnaderna.

Trycks sportartiklar på beställning i Europa?

Ja, alla personliga sportartiklar trycks efter att beställningen har kommit in (on demand) i Europa, antingen i vår produktionsanläggning i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjeckien. Tack vare att de produceras på beställning är dina personliga sportartiklar för övrigt särskilt hållbara.

Tryck matchtröja – hämta hem pokalen

Utan matchtröjor vore ditt lag bara en skock som rusar omkring huller om buller. Lagkläder skapar lagandan och den nödvändiga gemenskapen, som behövs för att ta hem segern. Funktionströjor, träningsbyxor, sweatshirts eller löparbyxor – de enhetliga färgerna och logotyperna skapar igenkänning, identifikation och snabb orientering på plats.

Personliga matchtröjor för fans och idrottare

Utanför planen kan fans och vänner sympatisera med idrottarna med rätt matchtröjor och sweatshirts. Oavsett om det är före matchen på arenan eller efter matchen i baren – matchtröjor och sweatshirts ger en känsla av tillhörighet. Med tryckta sportkläder från Spreadshirt finns det inte längre något som står i vägen för segertåget!

Sport-T-shirts – det som segrar är gjorda av

Låt oss vara ärliga. Till och med den bäst tränade fotbollsstjärnan är genomblöt efter att ha kämpat om bollen en halvtimme. Tur att det på Spreadshirt finns andningsaktiva sportkläder och matchtröjor, kläder av fleece och löpartröjor, särskilt utformade för uthållighetsidrott. Tillsammans med attraktiva mängdrabatter gör detta utbud Spreadshirt till rätt plats för dig när du behöver tryckta matchtröjor, sportväskor, stora beställningar och lagkläder.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar