20% rabatt på alla tygväskor
Gäller till den 27.09.2017. Kan inte kombineras med andra kuponger eller användas till presentkort. Rabatten gäller endast på de produkter som nämns i erbjudandet. Kan inte kombineras med mängdrabatten (från 6 produkter). Kupongen kan endast lösas in på www.spreadshirt.se och gäller inte i Spreadshirts partnerbutiker.
TB0917
Lös in kupong

Designa ditt täcke själv

Inte tillgänglig för närvarande
Från coolt till mysigt: Personligt täcke med eget motiv
Beställ mer, spara mer

Beställ mer, spara mer

30 dagars returrätt

30 dagars returrätt

Enormt urval av motiv

Enormt urval av motiv

Hög kundnöjdhet

Designa täcke själv med ditt favoritmotiv

När det blir kallare ute ökar behovet av mysighet hemma. Täcket från Spreadshirt håller dig varm, finns i tre olika färger och går utmärkt att göra personligt. Med textiltryck kan du till och med göra en picknickfilt av det. På Spreadshirt kan du i några få steg trycka ett täcke och föreviga motiv på det. För detta har du tillgång till ett enormt urval av motiv i alla tänkbara teman och för alla tillfällen. Dessutom kan du göra täcket personligt med egen text.

Ditt soffnöje – designa personligt täcke

Den blanka översidan ger en särskilt hög tryckkvalitet, medan den luddiga undersidan gör täcket särskilt mysigt. Vi trycker ditt täcke med flock-, flex- och specialflextryckfolier. Blandtyget av bomull och polyester är lättskött och blir en trogen och mysig följeslagare länge. Förutom fleecetäcket kan du på Spreadshirt även förse dig med mysiga kuddar. Vi har även ett stort urval av detta, så att du kan trycka helt personliga kuddar. Därmed är soffutrustningen komplett!