Tryck och designa T-shirts själv

Tryck T-shirts med motiv, text eller foton

Tryck T-shirts med motiv, text eller foton
Beräkna här
Upp till 70 % rabatt
Vår mängdrabatt gäller från 6 artiklar per beställning – helt automatiskt.
Ingen minsta beställningsmängd
Vi trycker alla artiklar från en styck. Det är lätt att göra en efterbeställning.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.

Upptäck ett enormt urval av T-shirts

Våra populäraste T-shirts

Företagskläder – banner

Företagskläder

Tryck eller brodera logotyper. Inklusive rådgivning och granskning.

Grafikservice

Vi sätter skickligt dina idéer i centrum

Vanliga frågor

Hur mycket kostar det att trycka en T-shirt?

Priset på din egendesignade T-shirt från Spreadshirt består av kostnaderna för produkten, tryckkostnaderna och ett eventuellt motivpris. För en text, egna uppladdade motiv och motiv som är märkta som ”gratis” tillkommer inget motivpris. Vi beräknar en fast tryckkostnad för varje använt tryckområde på din T-shirt. Innan du beställer får du en fullständig uppdelning av de totala kostnaderna. Ju fler produkter du beställer, desto lägre är priset per T-shirt för dig. Om du har frågor hjälper vårt serviceteam dig gärna.

Vilka ställen på en T-shirt kan tryckas?

På de flesta av våra T-shirts kan du trycka fram- och baksidan samt båda ärmarna. Det tryckbara området är lätt att se i designverktyget. Vi beräknar en fast tryckkostnad för varje tryckområde.

Kan jag byta eller lämna tillbaka min personligt designade T-shirt?

Ja, vi erbjuder rättvisa returregler. Om du inte är 100 % nöjd med din personliga T-shirt kan du skicka tillbaka din artikel inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.

Hur lång tid tar det att trycka en T-shirt?

För att undvika onödigt avfall trycker vi alltid din T-shirt först när beställningen har slutförts (print-on-demand). Det tar i regel 24 timmar innan din tryckta T-shirt är leveransklar.

Vilka leveranssätt erbjuder Spreadshirt för tryckta T-shirts?

För de flesta länder erbjuder vi tre olika leveransalternativ: Standard, premium och express. Vid expressleverans kommer din personliga T-shirt sannolikt fram till dig redan efter 2 arbetsdagar! Leveranstiden kan dock variera beroende leveransadress och antal beställda T-shirts.

Hur kan jag designa T-shirts?

Det är superenkelt att designa en T-shirt på Spreadshirt. Välj först vilken T-shirt du vill trycka och designa den därefter enligt dina föreställningar. I vårt motivbibliotek hittar du många olika motiv och teckensnitt och du kan naturligtvis även ladda upp egen grafik. Om du behöver hjälp med att designa kan du vända dig till vårt duktiga designteam som stöder dig med omsättningen av din idé till ett förmånligt pris.

Hur kan jag trycka min logotyp på en T-shirt?

För att lägga till en logotyp på din T-shirt måste du ladda upp bildfilen i ett av följande format: PNG, JPG, BMP, GIF, SVG eller AI. Filen bör vara högst 10 MB stor. Efter uppladdningen placerar du logotypen där du vill ha den och anpassar storleken vid behov, så är din T-shirt med logotyp redo att tryckas.

Vilket är det bästa T-shirtmaterialet?

Innan våra T-shirts läggs ut till försäljning genomgår de flera testfaser. Därmed säkerställer vi att trycket har bästa möjliga kvalitet och T-shirtarna har den komfort och passform som du önskar. Några T-shirts har en bomullsandel på upp till 100 %, medan andra består av olika material och därför känns särskilt mjuka. Bland de många alternativen kommer du att hitta en T-shirt vars passform och stil passar dig perfekt.

Trycks T-shirtarna i Europa?

Ja, alla T-shirts trycks i Europa, antingen i våra produktionsanläggningar i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjeckien.

Kan jag beställa samma motiv på olika T-shirttyper?

Ja, så snart du har laddat upp ditt motiv kan det placeras på alla T-shirts (och naturligtvis även på andra produkter).

Finns det en mängdrabatt om jag beställer flera T-shirts?

Du får automatiskt en mängdrabatt på din beställning när du beställer 6 eller fler produkter. Det spelar ingen roll vilka produkter från vårt sortiment som det handlar om, utan mängdrabatten gäller även för kundvagnar med olika produkter.

Kan jag även trycka en enda T-shirt?

På Spreadshirt finns ingen minsta beställningsmängd. Du kan beställa en enda T-shirt eller 1 000 stycken. Du kan designa varje T-shirt precis så som du föredrar.

Tryck T-shirts med motiv, text eller foton

T-shirttryck online

Om du vill trycka en T-shirt är Spreadshirt rätt ställe för dig. Som ledande företag inom T-shirttryck och textiltryck erbjuder vi ett enormt urval av möjligheter. Ladda upp egna motiv, foton eller ordspråk eller välj bland en mängd motivförlagor och teckensnitt. Med hjälp av designverktyget designar du en unik T-shirt i en handvändning. Du kan få utlopp för både din kreativitet och din personliga modesmak. Du kan välja mellan 40 modeller i olika färger och storlekar, från T-shirtklassiker med rund hals till vintagestil. Spreadshirt har tänkt på alla, mellan storlek 98 för små barn och stora storlekar som 3XL och till och med 5XL för herrar. Apropå att tänka på alla – naturligtvis är egendesignade T-shirts de perfekta presenterna till födelsedag, namnsdag osv.

Designa T-shirt själv

Kläder är en målarduk där du kan visa din personlighet. Med Spreadshirts unika textiltryck kan du enkelt trycka T-shirts eller tröjor. Förverkliga dina egna idéer, skapa motiv och var stolt över din egendesignade T-shirt! Du får gärna använda dina egna foton, motiv och texter och snabbt och lätt sätta dem i centrum med hjälp av vårt designverktyg. Du har tillgång till otaliga teckensnitt, motiv och motivförlagor online. Om frågor uppstår är det inga problem! Vårt serviceteam hjälper dig gärna och vår grafikservice stöder dig även när du ska designa. Oavsett om du väljer billiga T-shirts eller premium-T-shirts ger våra högkvalitativa tryckmetoder ”direkttryck” och ”flextryck” briljanta färger och lång hållbarhet. Kort sagt: Med Spreadshirt som din expert på textiltryck kan du vara säker på att få ett optimalt resultat.

Tryck T-shirt enkelt

Det har aldrig varit så enkelt att trycka en kreativ T-shirt. Det är du som bestämmer. Från djurmotiv, ordspråk och typografi till smarta motivförlagor, som du kan använda för att skapa ett helt nytt motiv. För herrar, damer eller barn – på Spreadshirt hittar du den passande T-shirten i alla stilar från rund hals till V-ringning. Vi erbjuder ett urval av stora märken, T-shirts av bomull och naturligtvis även ekologiska. Även när du ska designa har du full frihet. Fram, bak eller på ärmen – placera motiv, text, foto, namn eller logotyp på önskad plats och tryck din T-shirt precis som du vill ha den. Det är lekande lätt. Designa i designverktyget, beställ online och på nolltid kommer den hem till dig – en snabb leveranstid gör det möjligt. Oavsett hur du trycker din T-shirt är en sak säker. Med en egendesignad T-shirt från Spreadshirt är du alltid trendig.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar