Trycka och designa T-shirts själv

Tryck T-shirts med motiv, text eller foton

Man och kvinna bär T-shirts med tryck
Beräkna leveranstiden härMer information
Upp till 70% rabatt
Bäst priser. Bäst service.
100% kreativ frihet
med texter, motiv och bilder
Över 200 produkter
väntar på dina idéer

Upptäck ett enormt urval av T-shirts

Een hardloopgroep met zelf ontworpen T-shirts als trainingsoutfit.

Ett team. En T-shirt.

Tryck T-shirts till alla nu

Till gruppbeställningen
Banner för stora beställningar av textiltryck
För
beställningar från
100 stycken

Stora beställningar

Personlig rådgivning, fler produkter och tryckmetoder

Begär en offert

Tryck T-shirts med motiv, text eller foton

T-shirttryck online

Om du vill trycka en T-shirt är Spreadshirt rätt ställe för dig. Som ledande företag inom T-shirttryck och textiltryck erbjuder vi ett enormt urval av möjligheter. Ladda upp egna motiv, foton eller ordspråk eller välj bland en mängd motivförlagor och teckensnitt. Med hjälp av designverktyget designar du en unik T-shirt i en handvändning. Du kan få utlopp för både din kreativitet och din personliga modesmak. Du kan välja mellan 40 modeller i olika färger och storlekar, från T-shirtklassiker med rund hals till vintagestil. Spreadshirt har tänkt på alla, mellan storlek 98 för små barn och stora storlekar som 3XL och till och med 5XL för herrar. Apropå att tänka på alla – naturligtvis är egendesignade T-shirts de perfekta presenterna till födelsedag, namnsdag osv.

Designa T-shirt själv

Kläder är en målarduk där du kan visa din personlighet. Med Spreadshirts unika textiltryck kan du enkelt trycka T-shirts. Förverkliga dina egna idéer, skapa motiv och var stolt över din egendesignade T-shirt! Du får gärna använda dina egna foton och texter och sätta dem i centrum med hjälp av vårt designverktyg. Du har tillgång till otaliga teckensnitt och motivförlagor. Om frågor uppstår är det inga problem! Vår kundservice hjälper dig gärna och vår grafikservice stöder dig även när du ska designa. Oavsett om du väljer billiga T-shirts eller premium-T-shirts ger våra högkvalitativa tryckmetoder ”direkttryck” och ”flextryck” briljanta färger och lång hållbarhet. Kort sagt: Med Spreadshirt som din expert på textiltryck kan du vara säker på att få ett optimalt resultat.

Tryck T-shirt enkelt

Det har aldrig varit så enkelt att trycka en kreativ T-shirt. Det är du som bestämmer. Från djurmotiv, ordspråk och typografi till smarta motivförlagor, som du kan använda för att skapa ett helt nytt motiv. För herrar, damer eller barn – på Spreadshirt hittar du den passande T-shirten i alla stilar från rund hals till V-ringning. Vi erbjuder många stora märken, T-shirts av bomull och naturligtvis även ekologiska. Även när du ska designa har du full frihet. Fram, bak eller på ärmen – placera ditt motiv, text, namn eller logotyp på önskad plats och tryck din T-shirt precis som du vill ha den. Det är lekande lätt. Designa i designverktyget, beställ online och på nolltid kommer den hem till dig – en snabb leveranstid gör det möjligt. Oavsett hur du trycker din T-shirt är en sak säker. Med en egendesignad T-shirt från Spreadshirt är du alltid trendig.