Fri frakt från ett beställningsvärde på 280 kr
Gäller till den 26.10.2017. Kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongen kan inte användas för presentkort. Kupongen kan användas vid beställningar med högst 5 produkter. Kan inte kombineras med mängdrabatten. Kupongen kan endast användas på www.spreadshirt.se och är inte giltig i Spreadshirts partnerbutiker.
FSKTSV
Lös in kupong

Tryck din T-shirt enkelt

T-shirts
Ditt val: Tryck T-shirts med motiv, text eller foton
Beställ mer, spara mer

Beställ mer, spara mer

30 dagars returrätt

30 dagars returrätt

Enormt urval av motiv

Enormt urval av motiv

Populära produkter från denna kategori

Visa alla T-shirts

Så nöjda är våra kunder

Väldigt bra. En av de bättre sidor jag beställer T-shirts från. Man vet att era tröjor håller hög kvalitet. Även efter många tvättar håller trycket. Christian R.
Trycket hade den färg och skärpa som jag förväntande mig, det var lätt att designa själv, T-shirten var av god kvalitet. Ola W.

Tryck T-shirt: I valet och kvalet

Om du vill trycka en T-shirt, är Spreadshirt rätt ställe för dig. Då kan du få utlopp för din personliga modesmak. Från en oversize-T-shirt till en pikétröja – du kan välja mellan över 40 modeller i olika storlekar. Mellan storlek 98 för små barn och 3XL och till och med 5XL för herrar – här har vi tänkt på alla. Vid trycket finns det (nästan) inte heller några gränser. Framsida, ärm eller baksida – du bestämmer var och med vad du vill trycka T-shirten.

Spreadshirt: Experten på T-shirttryck

Kläder är en målarduk där du kan visa din personlighet. Med Spreadshirts unika textiltryck kan du enkelt designa T-shirts själv. Förverkliga dina egna idéer eller välj ett av tusentals motiv från Spreadshirts marknadsplats. Från djurmotiv och ordspråk till smarta motivförlagor, som du kan använda för att skapa ett helt nytt motiv. Våra högkvalitativa tryckmetoder ”direkttryck” och ”flextryck” ger briljanta färger och en lång hållbarhet. På era platser, färdiga, tryck T-shirt!