Tryck gravid-T-shirt

Graviditet - Gravid kvinna bär en egendesignad och tryckt T-shirt
Så här enkelt kan du designa T-shirts för gravida själv
Beräkna leveranstiden härMer information
Upp till 70% rabatt
Bäst priser. Bäst service.
100% kreativ frihet
med texter, motiv och bilder
Över 200 produkter
väntar på dina idéer

Produktdetaljer

Gravid-T-shirt dam

(212)
Det bästa tillståndet – denna T-shirt ger det lilla underverket plats att växa. Tack vare elastanandelen omsluts magen säkert i varje skede av graviditeten.
  • Figursydd
  • Elastisk rynkning i sidan och förlängd framsida ger den växande magen plats
  • Mjuk, töjbar tygkvalitet: 155 g/m²
  • 95 % bomull, 5 % elastan

De bästa presentidéerna för gravida

Den finaste present som en blivande mamma önskar sig är en frisk bebis. Men även innan kan du glädja den blivande mamman. Designa en rolig T-shirt för gravida eller en ledig gravidtröja med personligt tryck. Vitsig, kärleksfull, originell eller helt enkelt snygg – med Spreadshirt är det barnsligt enkelt att designa en fin T-shirt eller en annan present. Vad väntar du på? Ge fritt utlopp för din kreativitet direkt. På bara några minuter har du en perfekt present.

Designa ditt gravidmode enkelt själv

Varje dag växer din mage lite mer – och varje dag stiger förväntan på den dag då er familj växer med en liten människa. Du är gravid och blir snart mamma. Det är en alldeles särskild tid i livet, som du kan fira med rätt outfit. Designa ditt eget gravidmode. Lekfull, graciös eller helt enkelt riktigt rolig – med Spreadshirt är det lätt att designa din egen T-shirt. Kanske finns det redan ett syskon som hjälper dig? Vi önskar dig mycket nöje med designen.