Tryck en långärmad T-shirt och må bra

Tryck långärmad T-shirt

Langarmshirts bedrucken mit Designs, Text oder Fotos
Beräkna leveranstiden härMer information
Upp till 70% rabatt
Bäst priser. Bäst service.
100% kreativ frihet
med texter, motiv och bilder
Över 200 produkter
väntar på dina idéer
Banner för stora beställningar av textiltryck
För
beställningar från
100 stycken

Stora beställningar

Personlig rådgivning, fler produkter och tryckmetoder

Begär en offert

Tryck långärmad T-shirt

Designa långärmad T-shirt själv

På de flesta platser i världen kan övergångstiden mellan de varma och de kalla månaderna ibland pågå i månader. Vad ska man göra när en T-shirt är för kall och en sweatshirt är för varm? Lösningen är en långärmad T-shirt. Oavsett om den är figursydd eller ledig är långärmat rätt val när kortärmat och luvtröjor misslyckas. Den kombinerar nämligen en T-shirts lätta tygkvalitet med en tröjas längd. Och det bästa är att när det blir lite varmare kan den långärmade T-shirtens ärmar kavlas upp.

Långärmade T-shirts i olika storlekar och former

Kvinnor och män njuter lika mycket när den kalla vintern långsamt drar sig tillbaka och de långärmade favorit-T-shirtarna kan tas fram ur garderoben. Hur vet du om vi har något som passar din modesmak? På Spreadshirt hittar du ett urval av olika långärmade T-shirts för herrar och damer. Oavsett om den har V-ringning, knappar vid kragen eller klassisk rund hals kan du med en långärmad T-shirt njuta lika mycket av svala vårkvällar som av höstpromenader.

Långärmade T-shirts med personligt motiv

Med ett egendesignat tryck blir den långärmade T-shirten riktigt iögonfallande. Hitta rätt motiv, skriv en passande text eller ladda upp ett eget motiv. Hur du än vill trycka din långärmade T-shirt eller en annan produkt, t.ex. en vanligt T-shirt, erbjuder Spreadshirt ett enkelt verktyg. Designa lekande lätt i designern och beställ enkelt och säkert, så får du på mycket kort tid din personliga långärmade T-shirt av bomull. Välbefinnandet kan börja!