Tryck en långärmad T-shirt och må bra

Tryck långärmad T-shirt

Langarmshirts bedrucken mit Designs, Text oder Fotos
Beräkna här
Upp till 70 % rabatt
Vår mängdrabatt gäller från 6 artiklar per beställning – helt automatiskt.
Ingen minsta beställningsmängd
Vi trycker alla artiklar från en styck. Det är lätt att göra en efterbeställning.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.
Företagskläder – banner

Företagskläder

Tryck eller brodera logotyper. Inklusive rådgivning och granskning.

Grafikservice

Vi sätter skickligt dina idéer i centrum

Tryck långärmad T-shirt

Designa långärmad T-shirt själv

På de flesta platser i världen kan övergångstiden mellan de varma och de kalla månaderna ibland pågå i månader. Vad ska man göra när en T-shirt är för kall och en sweatshirt är för varm? Lösningen är en långärmad T-shirt. Oavsett om den är figursydd eller ledig är långärmat rätt val när kortärmat och luvtröjor misslyckas. Den kombinerar nämligen en T-shirts lätta tygkvalitet med en tröjas längd. Och det bästa är att när det blir lite varmare kan den långärmade T-shirtens ärmar kavlas upp.

Långärmade T-shirts i olika storlekar och former

Kvinnor och män njuter lika mycket när den kalla vintern långsamt drar sig tillbaka och de långärmade favorit-T-shirtarna kan tas fram ur garderoben. Hur vet du om vi har något som passar din modesmak? På Spreadshirt hittar du ett urval av olika långärmade T-shirts för herrar och damer. Oavsett om den har V-ringning, knappar vid kragen eller klassisk rund hals kan du med en långärmad T-shirt njuta lika mycket av svala vårkvällar som av höstpromenader.

Långärmade T-shirts med personligt motiv

Med ett egendesignat tryck blir den långärmade T-shirten riktigt iögonfallande. Hitta rätt motiv, skriv en passande text eller ladda upp ett eget motiv. Hur du än vill trycka din långärmade T-shirt eller en annan produkt, t.ex. en vanligt T-shirt, erbjuder Spreadshirt ett enkelt verktyg. Designa lekande lätt i designern och beställ enkelt och säkert, så får du på mycket kort tid din personliga långärmade T-shirt av bomull. Välbefinnandet kan börja!

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar