Designa tanktopp själv med motiv, text eller foton

Tryck personliga tanktoppar

Designa tanktopp själv med motiv, text eller foton

Beräkna här
Upp till 70 % rabatt
Vår mängdrabatt gäller från 6 artiklar per beställning – helt automatiskt.
Ingen minsta beställningsmängd
Vi trycker alla artiklar från en styck. Det är lätt att göra en efterbeställning.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.

Upptäck ett enormt urval av tanktoppar

Populära produkter från denna kategori

Företagskläder – banner

Företagskläder

Tryck eller brodera logotyper. Inklusive rådgivning och granskning.

Grafikservice

Vi sätter skickligt dina idéer i centrum

Vanliga frågor

Trycks alla tanktoppar på beställning i Europa?

Ja, alla tanktoppar trycks efter att beställningen har kommit in (on demand) i Europa, antingen i vår produktionsanläggning i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjeckien. Tack vare att den produceras på beställning är din personliga tanktopp särskilt hållbar.

Kan jag byta eller lämna tillbaka min personligt designade tanktopp?

Ja, vi erbjuder rättvisa returregler. Om du inte är 100 % nöjd med din personliga tanktopp kan du skicka tillbaka den inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.

Vilka leveransalternativ finns det för egendesignade tanktoppar?

För de flesta länder erbjuder vi tre olika leveransalternativ: Standard, premium och express. Vid expressleverans kommer din tanktopp som gjorts personlig sannolikt fram till dig redan efter 2 arbetsdagar! Leveranstiden kan variera beroende på leveransadress och antal beställda artiklar.

Här kan du se de aktuella leveranstiderna och fraktkostnaderna

Finns det en minsta beställningsmängd för personligt designade tanktoppar och får jag en mängdrabatt om jag köper flera produkter?

Vi vill att alla ska kunna sätta individuella motiv på tanktoppar m.m. – oberoende av storleken på beställningen. Därför finns det inget minsta beställningsvärde på Spreadshirt. Om du beställer flera artiklar får du automatiskt en mängdrabatt.

Vilka områden på tanktoppen kan tryckas?

Din tanktopp kan tryckas på både fram- och baksidan.

Hur designar jag tanktoppar?

Det är superenkelt att designa tanktoppar på Spreadshirt. I vårt motivbibliotek hittar du många olika motiv och teckensnitt och du kan naturligtvis även ladda upp egen grafik. Om du behöver hjälp med att designa kan du vända dig till vårt duktiga designteam som hjälper dig att omsätta din idé till ett förmånligt pris.

Av vilka material består tanktopparna som kan göras personliga?

Vi har olika tanktoppar av olika material i vårt sortiment. Tanktopparna från JAKO, de andningsaktiva tanktopparna och basketlinnet består av 100 % polyester.

Vår tanktopp med brottarrygg för damer är gjord av 100 % bomull. Även vår bästsäljare i Europa, premiumtanktoppen för damer, består av 100 % bomull (förutom antracit av 50 % bomull och 50 % polyester och gråmelerad av 85 % bomull och 15 % viskos och bordeauxrödmelerad av 65 % bomull och 35 % polyester).

Den ekologiska tanktoppen för damer från Stanley & Stella består av 100 % ekologisk bomull.

Du hittar alla tanktoppar och information om material här.

Hur varmt kan jag tvätta min personligt designade tanktopp?

Hur varmt du kan tvätta din tanktopp beror på tryckmetoden. Vårt digital-, polyester- och flextryck kan tvättas i upp till 30 °C och vårt screentryck i upp till 40 °C. Följ dessutom våra skötselråd för tryckta och broderade textiler.

Följ dessutom våra skötselråd för tryckta och broderade textiler.

Designa tanktopp själv med motiv, text eller foton

Tryck topp med Spreadshirt

Även i T-shirt blir det så småningom för varmt. På sommaren får det därför gärna vara ärmlöst. I detta syfte kan du enkelt designa en tanktopp själv på Spreadshirt och till exempel piffa upp dina träningskläder. Tanktoppen passar särskilt bra som ärmlös T-shirt på gymmet.

Helt enkelt toppen – tryck tanktoppar

Bland våra modeller för herrar, damer och unisex hittar du både de klassiska basmodellerna och skärningar med sportig brottarrygg. Förutom produkten har du även fritt val vid trycket. Du har tillgång till tusentals motiv som du kan trycka tanktoppar och T-shirts med.

Tanktoppar med egna foton och motiv

Den som har, den kan. Exemplar med bred urringning visar upp överarmsmusklerna och axelpartiet perfekt. Men även utan mycket muskler kommer du till din rätt i tanktoppen. Ladda helt enkelt upp ett egen motiv eller foto och lägg till en personlig text. Därmed kan din tanktopp bli riktigt iögonfallande!

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar