Tryck luvtröjor och tröjor

Designa tröjor själv och lägg till motiv, text eller foton

tryck på Spreadshirt
Beräkna här
Köp mer, spara mer
Vi drar av din mängdrabatt helt automatiskt.
Tusentals motiv
Enormt urval av gratis motiv att designa själv. Hittas enkelt med filter.
Enkla returer
Vi tar tillbaka eller byter varor inom 30 dagar.

Upptäck ett enormt urval av luvtröjor

Våra populäraste tröjor och luvtröjor

Storlekar: S - 5XL
Premiumluvtröja herr
(9442)
Storlekar: S - XXL
Premiumtröja dam
(283)
Storlekar: XS (3/4 years) - M (7/8 år)
Luvtröja barn
(33)
Storlekar: S - XXL
Luvjacka unisex
(145)
Storlekar: S - 5XL
Premiumluvtröja herr
(9442)
Storlekar: S - XXL
Premiumtröja dam
(283)
Storlekar: XS (3/4 years) - M (7/8 år)
Luvtröja barn
(33)
Storlekar: S - XXL
Luvjacka unisex
(145)

Vanliga frågor

Vad är skillnaden mellan en luvtröja och en sweatshirt?

Luvtröjor har en luva och normala sweatshirts och tröjor har inte det. I vårt sortiment hittar du många olika modeller av tröjor och luvtröjor för herrar, damer och barn samt några unisexprodukter. Dessutom finns det luvjackor med blixtlås att designa personligt.

Trycks tröjorna i Europa?

Ja, alla luvtröjor och tröjor trycks i Europa, antingen i våra produktionsanläggningar i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjeckien.

Kan jag byta eller lämna tillbaka min personligt designade luvtröja?

Ja, vi erbjuder rättvisa returregler. Om du inte är 100 % nöjd med din personliga tröja eller luvtröja kan du skicka tillbaka den inom 30 dagar. Kontakta helt enkelt vårt serviceteam.

Vilka ytor på en luvtröja kan jag trycka?

På de flesta av våra luvtröjor kan du trycka fram- och baksidan samt båda ärmarna. Det tryckbara området är lätt att se i designverktyget. Vi beräknar en fast tryckkostnad för varje tryckområde på din luvtröja eller tröja.

Hur designar jag min luvtröja?

Det är superenkelt att designa en luvtröja på Spreadshirt. Välj först vilken tröja eller luvtröja du vill trycka och designa den därefter enligt dina föreställningar. I vårt motivbibliotek hittar du många olika motiv och teckensnitt och du kan naturligtvis även ladda upp egen grafik. Om du behöver hjälp med att designa kan du vända dig till vårt duktiga designteam som stöder dig med omsättningen av din idé till ett förmånligt pris.

Vad kostar det att trycka en tröja?

Priset på din egendesignade tröja eller luvtröja från Spreadshirt består av kostnaderna för produkten, tryckkostnaderna och ett eventuellt motivpris. För en text, egna uppladdade motiv och motiv som är märkta som ”gratis” tillkommer inget motivpris. Vi beräknar en fast tryckkostnad för varje använt tryckområde på din luvtröja. Innan du beställer får du en fullständig uppdelning av de totala kostnaderna. Ju fler produkter du beställer, desto lägre är priset per tröja för dig. Om du har frågor hjälper vårt serviceteam dig gärna.

Vilka leveranssätt erbjuder Spreadshirt för tryckta tröjor och luvtröjor?

För de flesta länder erbjuder vi tre olika leveransalternativ: Standard, premium och express. Vid expressleverans kommer din personliga tröja sannolikt fram till dig redan efter 2 arbetsdagar! Leveranstiden kan dock variera beroende på leveransadress och antal beställda luvtröjor och tröjor.

Hur lång tid tar det att trycka en luvtröja?

För att undvika onödigt avfall trycker vi alltid din luvtröja eller tröja först när beställningen har slutförts (print-on-demand). Det tar i regel 24 timmar innan din tryckta tröja är leveransklar.

Finns det en minsta beställningsmängd för luvtröjor som gjorts personliga?

På Spreadshirt finns ingen minsta beställningsmängd. Du kan beställa en enda luvtröja eller 1 000 stycken på en gång. Du kan designa varje luvtröja eller tröja precis så som du föredrar.

Kan jag beställa samma motiv på olika luvtröjor och tröjor och finns det en mängdrabatt?

Ja, så snart du har laddat upp ditt motiv kan det placeras på alla luvtröjor och tröjor (och naturligtvis även på andra produkter). Du får automatiskt en mängdrabatt på din beställning när du beställer 6 eller fler produkter. Det spelar ingen roll vilka produkter från vårt sortiment som det handlar om, utan mängdrabatten gäller även för kundvagnar med olika produkter.

Designa tröjor själv och lägg till motiv, text eller foton

Tryck tröjor enkelt

Luvtröjor, sweatjackor eller vanliga tröjor. På Spreadshirt kan du trycka ett stort urval av dam-, herr-, unisex- och barnluvtröjor. Du kan välja mellan olika märken och kvaliteter, från mycket billigt till premium. När du har valt en modell saknas bara ett motiv. Då kan du leta i våra motivkategorier eller använda nyckelordssökningen. Med vårt designverktyg kan du förutom befintliga motiv även enkelt lägga till egna texter eller foton. Det finns inga gränser. Vill du ha en färgstark logotyp på ryggen? Inga problem! Vill du ha ditt namn i ett snyggt teckensnitt på bröstet? Det är mycket enkelt! Testa direkt själv – det är naturligtvis gratis att använda designverktyget.

Designa och ge bort tröjor

En egendesignad sweatshirt förenar individualitet med mode. Den blir uppskattad även av vänner och familj. Testa det! Till nästa presenttillfälle kan du helt enkelt trycka en tröja. Kanske finns det ett foto som du förknippar med dina kära eller ett ordspråk som dina vänner tycker är lika roligt som du. Oavsett vilka idéer du har – med personligt designade tröjor visar du inte bara att du är särskilt uppmärksam, utan ger samtidigt bort ett fint minne. Det bästa är att det inte gör något om du är lite sent ute med din present. En snabb leveranstid ger en leverans i tid även när det nästan är för sent. Trots det rekommenderar vi naturligtvis att du tar dig lite tid att designa din tröja.

Tryck tröjor online

Sweatjackor och tröjor är särskilt flexibla – både för att dra på dem på kalla sommarkvällar och som mysigt mellanlager under den kalla årstiden. Ännu mer utrymme har du tack vare print-on-demand-proffset Spreadshirt. Hos oss kan du ta ut svängarna när du ska trycka dina luvtröjor och skapa något helt unikt. Välj bland en mängd motivförlagor och teckensnitt och kombinera dem till något som aldrig tidigare skådats. Naturligtvis kan du även sätta dina egna foton, ordspråk, motiv eller logotyper i centrum och trycka en tröja som det bara finns en av i hela världen. Om du har frågor eller önskemål finns vi här för dig. Vårt serviceteam hjälper dig gärna och vår grafikservice stöder dig även när du ska designa. Visa alltså vad du kan och tryck en tröja helt enligt din smak! Om det ännu är för varmt för att bära en luvtröja kan du ta ditt motiv och designa en T-shirt med det.

Behöver du hjälp?
Ring oss på: +46 84 468 36 39
Måndag–fredag kl. 9–18
Kontakta oss på WhatsApp

Svar på arbetsdagar inom 24 timmar