Trycka luvtröjor och tröjor

Designa tröjor själv och lägg till motiv, text eller foton

Par med egendesignade tröjor
Beräkna leveranstiden härMer information
Upp till 70% rabatt
Bäst priser. Bäst service.
100% kreativ frihet
med texter, motiv och bilder
Över 200 produkter
väntar på dina idéer

Upptäck ett enormt urval av luvtröjor

Till gruppbeställningen

Luvtröjor till alla.

Tryck luvtröjor till grupper nu

Till gruppbeställningen
Banner för stora beställningar av textiltryck
För
beställningar från
100 stycken

Stora beställningar

Personlig rådgivning, fler produkter och tryckmetoder

Begär en offert

Designa tröjor själv och lägg till motiv, text eller foton

Tryck tröjor enkelt

Luvtröjor, sweatjackor eller vanliga tröjor. På Spreadshirt kan du trycka ett stort urval av dam-, herr-, unisex- och barnluvtröjor. Du kan välja mellan olika märken och kvaliteter, från mycket billigt till premium. När du har valt en modell saknas bara ett motiv. Då kan du leta i våra motivkategorier eller använda nyckelordssökningen. Med vårt designverktyg kan du förutom befintliga motiv även enkelt lägga till egna texter eller foton. Det finns inga gränser. Vill du ha en färgstark logotyp på ryggen? Inga problem! Vill du ha ditt namn i ett snyggt teckensnitt på bröstet? Det är mycket enkelt! Testa direkt själv – det är naturligtvis gratis att använda designverktyget.

Designa och ge bort tröjor

En egendesignad sweatshirt förenar individualitet med mode. Den blir uppskattad även av vänner och familj. Testa det! Till nästa presenttillfälle kan du helt enkelt trycka en tröja. Kanske finns det ett foto som du förknippar med dina kära eller ett ordspråk som dina vänner tycker är lika roligt som du. Oavsett vilka idéer du har – med personligt designade tröjor visar du inte bara att du är särskilt uppmärksam, utan ger samtidigt bort ett fint minne. Det bästa är att det inte gör något om du är lite sent ute med din present. En snabb leveranstid ger en leverans i tid även när det nästan är för sent. Trots det rekommenderar vi naturligtvis att du tar dig lite tid att designa din tröja.

Tryck tröjor online

Sweatjackor och tröjor är särskilt flexibla – både för att dra på dem på kalla sommarkvällar och som mysigt mellanlager under den kalla årstiden. Ännu mer utrymme har du tack vare print-on-demand-proffset Spreadshirt. Hos oss kan du flippa ut när du ska trycka luvtröjor och skapa något helt unikt. Välj bland en mängd motivförlagor och teckensnitt och kombinera dem till något som aldrig tidigare skådats. Naturligtvis kan du även sätta egna foton, ordspråk, motiv eller logotyper i centrum och trycka en tröja som det bara finns en av i hela världen. Om du har frågor eller önskemål finns vi här för dig. Vår kundservice hjälper dig gärna och vår grafikservice stöder dig även när du ska designa. Visa alltså vad du kan och tryck en tröja helt enligt din smak!