Tryck tröjor enkelt

Tröjor
Designa tröjor själv och lägg till motiv, text eller foton

Upp till 70% rabatt

Bäst priser. Bäst service.

100% kreativ frihet

med texter, motiv och bilder

r

Över 200 produkter

väntar på dina idéer

Så nöjda är våra kunder

Jag beställde två unisex-hoodies till mig och min pojkvän. Trycket var bra kvalitet, bra placerat och tyget i tröjorna är skönt. Hanna N.
Tröjan var i väldigt skönt material och tryckkvaliteten kan jag inte klaga på. Allt ser toppen ut och den uppfyller mina önskemål Johnny L.
Bekväm, bra finish, bra kvalitet och snygga färger. Mahmoud A.

Tryck luvtröjor enkelt

Luvtröjor, sweatjackor eller enkla tröjor. På Spreadshirt kan du trycka ett stort urval av dam-, herr-, unisex- och barnluvtröjor. När du har valt en modell saknas bara ett motiv. Då kan du leta i våra motivkategorier eller använda nyckelordssökningen. Med vårt designverktyg kan du förutom befintliga motiv även lägga till egen text eller foton. På det sättet uppstår något riktigt unikt helt i din smak. Med hjälp av print-on-demand-proffset Spreadshirt kan du ge utlopp för din kreativitet när du trycker luvtröjor

Designa och ge bort tröjor

En egendesignad sweatshirt förenar individualitet med mode. Den blir uppskattad även av vänner och familj. Testa det! Till nästa presenttillfälle kan du helt enkelt trycka en tröja. Med personligt designade textilier visar du inte bara att du är uppmärksam, utan ger samtidigt bort ett fint minne. Sweatjackor och tröjor är särskilt flexibla – både för att dra på dem på kalla sommarkvällar och som mysigt mellanlager under den kalla årstiden. Visa alltså vad du kan med Spreadshirt och din tröja!