Tryck sportiga gymnastikpåsar

Gymnastikpåse
Designa personliga gymnastikpåsar med motiv, foton eller text

Upp till 70% rabatt

Bäst priser. Bäst service.

100% kreativ frihet

med texter, motiv och bilder

r

Över 200 produkter

väntar på dina idéer

Beräkna leveranstiden härMer information

Gymnastikpåse

Nu glömmer ingen sin gymnastikpåse igen. Detta praktiska exemplar är det miljövänliga alternativet för alla som älskar ryggsäckar. Därmed passar den lika bra för sportaktiviteter som för äventyrliga spaningar i storstadsdjungeln.
  • Dragbandsstängning som dras ihop gör den lätt att öppna och stänga
  • Volym 12 liter
  • Tygkvalitet: 130 g/m²
  • 100% bomull

Tryck en gymnastikpåse och kom igång med ditt sportiga liv

Om den tidigare framför allt hörde till grundutrustningen för grundskoleelever, har gymnastikpåsen sedan dess även blivit populär hos trendmedvetna. Det är inte så konstigt för den här modeaccessoaren är okomplicerad och passar både bra till en urban steet style och ger snygga outfits en sportig prägel som medvetet stilbrott. Ännu personligare blir gymnastikpåsen med ett egendesignat tryck. På Spreadshirt hittar du ett enormt urval av motiv, som du kan trycka din påse med. Idrotten kan börja!

Gör det personligt: Anpassa gymnastikpåse

Med sin praktiska snörmekanism, den vattenavvisande ytan och mycket utrymme är gymnastikpåsen perfekt att ha med när du är på språng. Party eller gym – designa den helst personligt för att visa vilken typ av träning eller musikstil du gillar. Du kan även trycka din sportryggsäck med ditt namn eller en träffande slogan så att den inte kan förväxlas. För övrigt är gymnastikpåsar en utmärkt reklamartikel för ditt företag, märke eller idrottsförening.