Tryck sportväska

Sportväskor
Tryck din gymväska nu
Beräkna leveranstiden härMer information
Upp till 70% rabatt
Bäst priser. Bäst service.
100% kreativ frihet
med texter, motiv och bilder
Över 200 produkter
väntar på dina idéer

Produktdetaljer

Sportväska

Idrotten kan börja! I denna rymliga träningsväska får verkligen allt plats som du behöver för fotboll, gymträning eller motionsidrott. Den är själv lätt som en fjäder.
  • Kontrastfärgade handtag och blixtlås
  • Volym: 60 liter
  • Material: 100% polyester

Tryck sportväska och sätt igång med träningen

På väg till gymmet är träningsväskan din dagliga följeslagare och mer än bara en förvaringsplats för träningskläder. Den är med när du inte riktigt lyckas med vikterna, men även när framgången fortfarande känns i musklerna. Med en egendesignad sportväska gör du en accessoar till en helt personlig följeslagare för träning och sport. Sportväskan är för övrigt även riktigt iögonfallande som resväska eller weekendväska med personlig prägel.

Tryck gymväska, fira segrarna

Med det stora huvudfacket och en volym på 60 liter är sportväskan med de praktiska handtagen en riktigt mångsidig talang. Är du ingen ensamvarg, utan spelar i ett lag? Lagväskor med gemensam logotyp stärker känslan av samhörighet och berättar för världen där ute att ni menar allvar. Gym, hall, gräsplan eller grusväg – anta utmaningen och ge dig den nödvändiga motivationshöjningen med en egendesignad sportväska.