Tryck personliga vattenflaskor

Vattenflaskor
Fullt ös – tryck flaska med text, foto eller motiv
Beräkna leveranstiden härMer information
Upp till 70% rabatt
Bäst priser. Bäst service.
100% kreativ frihet
med texter, motiv och bilder
Över 200 produkter
väntar på dina idéer

Produktdetaljer

Vattenflaska

Din dryckesflaska för alla äventyr. Tack vare den medföljande karbinhaken kan du även sätta fast vattenflaskan på dina kläder eller ryggsäck för att ha den nära till hands när du är törstig.
  • Två förslutningsmöjligheter: Sugstängning med lock för att snabbt öppna och stänga den och skruvkork med stor greppögla
  • Karbinhake som gör flaskan lätt att sätta fast
  • Volym: 600ml
  • Material: Aluminium
  • Inte lämplig för kolsyrehaltiga drycker
  • Inte lämplig för vita motiv eller motivelement
Observera: Beroende på tillverkaren kan olika lock levereras på en identisk produkt.

Tryck flaska med Spreadshirt

Spreadshirt är rätt plats för dig när det handlar om att trycka vattenflaskor. Våra praktiska aluminiumflaskor är mycket mångsidiga och väntar på att bli designade personligt av dig med text, foton eller motiv. Med ett eget motiv är din törstsläckare garanterat omisskännlig. Designalternativen är lika mångsidiga som användningsmöjligheterna – som flaska på vandringen, vattenflaska på jobbet eller sportflaska på träningen. Ge utlopp för din kreativitet och skapa din helt personliga vattenflaska!

Bekämpa törsten, designa vattenflaska

Vid fysisk ansträngning eller värme är det härligt uppfriskande att dricka en klunk. Spreadshirt levererar denna redo att tas med. Med sin karbinhake kan vattenflaskan praktiskt sättas fast överallt och är därför särskilt användbar. Den passar även bra i flaskhållaren som cykelflaska. Du kan välja att byta ut dricköppningen – ett munstycke och en skruvkork medföljer. Det ultralätta aluminiumet gör flaskan till en lätt följeslagare i vardagen, som garanterat sluter tätt.