15 % rabatt på allt
Gäller till den 01.03.2017. Kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongen kan endast användas på www.spreadshirt.se och är inte giltig i Spreadshirts partnerbutiker.Kupongen kan inte användas för presentkort. Kupongen kan användas vid beställningar med högst 5 produkter. Kan inte kombineras med mängdrabatten.
15OFF17
Lös in kupong

Huvudsaken är att det är gott – tryck haklapp med individuella motiv

Designa helt personliga haklappar, babymössor och mycket mer

Produkter


Trycka haklapp på Spreadshirt

Lite spill hör till vid matning eller bebisens första egna ätförsök. Ett ordentligt haklappslager rekommenderas därför. På Spreadshirt kan du inte bara designa T-shirts själv när du klickar här, utan även trycka helt individuella haklappar och babymössor. Välj helt enkelt önskad produkt i T-shirtdesignern och lägg till ett motiv, text eller foto, så är en helt personlig bebisprodukt färdig.

Presentidén: Designa mössor och babyhaklappar själv

Medan en tryckt haklapp skyddar kläderna när bebisen äter och hjälper till att undvika fläckar, skyddar en mössa bebisens huvud mot vind och sol. Båda plaggen är oumbärliga i bebisens grundutrustning och därför även en utmärkt presentidé. En haklapp kan exempelvis tryckas med det lilla matvrakets namn, och babymössan kan man själv designa med söta motiv. Då är glädjen garanterad till födelsedagen eller jul. För övrigt finns det ännu mer bebiskläder på Spreadshirt, till exempel babybodys eller T-shirts.