20% rabatt på alla tygväskor
Gäller till den 27.09.2017. Kan inte kombineras med andra kuponger eller användas till presentkort. Rabatten gäller endast på de produkter som nämns i erbjudandet. Kan inte kombineras med mängdrabatten (från 6 produkter). Kupongen kan endast lösas in på www.spreadshirt.se och gäller inte i Spreadshirts partnerbutiker.
TB0917
Lös in kupong

Liknande motiv

Mer
Önskelista
I drink until I pass out just like my uncle Babytröjor - Baby-T-shirt
Vill du anpassa motivet?

I drink until I pass out just like my uncle

Ändra produkt
208 kr
Inkl. moms,
Lägg i kundvagnen
208 kr

Fler produkter

Produktdetaljer
Beskrivning
Baby-T-shirt
Normala
  • Kortärmad T-shirt för bebisar
  • 100 % ekologiskt odlad bomull
  • märke: Baby Bugz
T-shirt med korta ärmar för bebisar och små barn. För att man lätt ska kunna ta på och av T-shirten finns det tryckknappar av ett nickelfritt material på vänster axel, som man knäpper upp för att förstora öppningen. Denna produkt tillverkades i Afrika under transparenta produktionsförhållanden. Vikt: 200g/m². 100 % bomull.
Måttabell
3-6 månader
6-12 månader
12-18 månader
18-24 månader
A (cm)
26.0
30.0
33.0
33.5
B (cm)
24.0
25.5
28.0
30.5

Motivdetaljer

I drink until I pass out just like my uncle
Köp denna "dricker" T-shirt till din (baby) brorson eller brorsdotter. Gör ett roligt familjeutdrag med en "Jag dricker tills jag passerar precis som min farbror" T-shirt vid födsel eller graviditet.
Taggar: öl, vin, until, uncle, sömn, somna, rolig, pass, out, omedveten, like, just, graviditet, gravid, flaska, farbror, drink, dricka, brorson, brorsdotter, berusad, baby, alkohol, I
Land:
Tyskland
Fler motiv från
laundryfactory.de