15 % rabatt på allt
Gäller till den 01.03.2017. Kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongen kan endast användas på www.spreadshirt.se och är inte giltig i Spreadshirts partnerbutiker.Kupongen kan inte användas för presentkort. Kupongen kan användas vid beställningar med högst 5 produkter. Kan inte kombineras med mängdrabatten.
15OFF17
Lös in kupong
Personliga presenter

Personliga presenter som kommer från hjärtat

Beställ mer, spara mer

Presentservice

30 dagars returrätt

Från idé till motiv

Vår grafikservice hjälper dig att omsätta dina kreativa idéer

Till grafikservice

Med personliga presenter hittar du alltid rätt smak. Det passande motivet och de bästa produkterna för alla dina kära hittar du på Spreadshirt.


Personliga presenter blir uppskattade

Vem vill få samma sak två gånger? Eller ännu värre: Vem vill ge bort något som födelsedagsbarnet redan har? Med personliga presenter kan sådana missöden enkelt undvikas. På Spreadshirt kan man designa T-shirts, luvtröjor, muggar eller väskor så individuellt att mottagaren kan glädja sig åt något verkligt unikt. Särskilt till jul när man måste komma på många presentidéer passar personliga presenter perfekt!

Fotopresenter för dina vänner och din familj

Med fotopresenter kan man egentligen inte göra fel. Det spelar ingen roll om man ger mormor en söt fotomugg med en bild på barnbarnet eller bästa vännen en T-shirt med ett foto från den senaste gemensamma semestern. Fotopresenter blir alltid uppskattade och är helt individuella. Oavsett för vilket tillfälle gläder sig dina vänner eller din familj åt en personlig present med ett fint foto säkert inte bara till jul eller till födelsedagen, utan under hela året!

Personliga presenter är helt unika

Det fina med individuella presenter är att de inte bara är unika, utan även otroligt personliga. När man trycker en individuell mugg till någon eller själv designar en helt personlig T-shirt lägger man även ner mycket kreativitet och kärlek i presenten. Man funderar på vilket foto som framkallar de finaste minnena eller vilket ordspråk som passar bäst till storebrodern eller lillasystern. När mottagaren sedan hittar en så individuell present bland de många födelsedagspresenterna blir glädjen så mycket större!