Verdien met je designs geld. Heel eenvoudig en zonder risico.
Plattformen för dina idéer

Presentera dina motiv på över 200 produkter


Alltid gratis. Inga men.

Publicera dina motiv
enkelt på över 200 produkter!

T-shirts herr
T-shirts herr
Luvtröjor och långärmade T-shirts dam
Luvtröjor och långärmade T-shirts dam
Muggar
Muggar
T-shirts barn
T-shirts barn
Surfplatte- och mobilskal
Surfplatte- och mobilskal
Tanktoppar herr
Tanktoppar herr
T-shirts dam
T-shirts dam
Luvtröjor och långärmade T-shirts herr
Luvtröjor och långärmade T-shirts herr
Kepsar
Kepsar
Toppar dam
Toppar dam

Var vill du sälja dina produkter?
Välj den försäljningskanal som passar dig bäst.

Alltid gratis

Att sälja på vår marknadsplats betyder:

Att sälja på vår marknadsplats betyder:
Visa dina motiv för över 100 000 kunder varje dag
Förvandla din talang till pengar. Helt gratis.
Kom igång med egna kampanjer, Amazon och Ebay
Tillbaka

Nå en jättestor publik // Mer än 100 000 besökare kommer dagligen till Spreadshirt – potentiell publik för dina motiv och din talang. Med reklam och smart marknadsföring får vi många nya kunder till vår sida. Var med och visa världen vad du kan.

Sälj helt utan risk // Det enda du behöver göra är att vara kreativ. Vi tar hand om resten. Att sälja motiv på Spreadshirt innebär inga risker för dig. Registrera dig, ladda upp dina motiv och ta hem vinsten. Du har inga förskottskostnader och Spreadshirt tar hand om leverans och service. Och det är helt gratis för dig. Alltid.

Din chans att stå i rampljuset // Det bästa är när våra designer är framgångsrika. Kampanjer som veckans T-shirt och Spreadshirt Select presenterar utvalda motiv för en miljonpublik i hela världen. Det är din chans! Och grädden på moset: På framgångsrika sidor som Amazon och Ebay kan ytterligare publik hitta dig.

Alltid gratis

Driva din egen butik innebär:

Driva din egen butik innebär:
Tjäna mer än någon annanstans
Individuellt utseende och känsla för din butik
Du bestämmer själv ditt sortiment
Tillbaka

Tjäna mer än någon annanstans // Spreadshop ger dig större inkomster än alla andra leverantörer. Du bestämmer själv priserna till din butik och höjer din ersättning utöver framgångsbonusen. Locka kunder till din butik med flexibla rabatter. Ditt arbete lönar sig!

Individuellt utseende och känsla för din butik // Presentera ditt märke, ditt band eller din kollektion enligt dina önskemål. Designa utseendet på din butik på det sätt som dina kunder känner och gillar den. Du bestämmer vilka produkter du vill sälja. Gör som du vill!

Du bestämmer ditt sortiment själv // Som butiksinnehavare väljer du själv produkturvalet. Anpassa ditt sortiment helt efter vad dina kunder gillar. Med över 200 högkvalitativa klädesplagg och accessoarer ger Spreadshirt dig hela spektrumet av möjligheter.

Sälj på

Äntligen är Spreadshirts kvalitet, hastighet och pålitlighet nu tillgänglig i din Shopify-butik!

shopify badge
Integrera sömlöst i din Shopify-butik
Din butik, dina kunder, din kontroll
Spreadshirt-kvalitet utan varumärke

Utan risk, utan kostnad, utan stress.
Oroa dig inte, vi har koll på allt.

Lager
Lager // Vi tar hand om varulager och förvaring. Spreadshirt har över 200 högkvalitativa produkter och accessoarer på lager och producerar direkt on demand.
Tryck
Tryck // Hos oss används bara tryckmetoder av högsta kvalitet. På det sättet garanterar vi alltid det bästa och mest briljanta tryckresultatet.
Genomförande
Genomförande // Från beställnings- och betalningshantering till kundservice – vi tar hand om allt detaljarbete som uppstår när man har ett eget företag. Luta dig tillbaka och slappna av. Vi sköter det.
Leverans
Leverans // Tack vare våra 5 produktionsorter i Europa och USA kan vi skicka beställningar till över 150 länder.
Betalningar
Betalningar // Sälj dina motiv i 19 länder och sprid ditt budskap på marknadsplatser på 12 olika språk. Spreadshirt möjliggör bekväm näthandel i 10 olika valutor.
Kundservice
Kundservice // Spreadshirts prisbelönta kundserviceteam ser till att dina kunder får en smidig köpupplevelse. Du kan räkna med att dina kunder är i goda händer.
Hej framgång!

Spreadshirtdesigner

Olivier a.k.a.
Le.Duc
Designer från
Frankrike
Designer - Olivier
Jag valde Spreadshirt, eftersom plattformen är mycket känd och jag enkelt kan lägga till produkter online här. Jag ville inte att det skulle ta timmar att ladda upp mina motiv.
Paige a.k.a.
Pete Za Queen
PR-student från
San Francisco
PR-student - Paige
Vid sidan av studierna och arbetet letade jag efter en okomplicerad plattform för min konst. När man väl är registrerad går allt av sig själv. Tack vare Spreadshirt har jag tid över att plugga (och äta pizza ;)).

Butiksinnehavare

Liz
Innehavare av
"Sweets n Treats"
Innehavare - Patricia
I somras öppnade jag mitt första bageri. Efterfrågan på T-shirts var enorm! Spreadshirt gjorde det lätt för mig som konditor att ta in merchandising i mitt sortiment.
Kerstin
Innehavare av
"Gscheade Leibal"
Innehavare - Kerstin
Jag ville förverkliga min idé att sälja T-shirts med österrikisk dialekt direkt utan att behöva bry mig om trycket. Det var verkligen motiverande för mig att bygga upp denna butik med Spreadshirt