Förvandla dina motiv till pengar. Enkelt och utan risk
Plattformen för dina idéer

Tjäna pengar på försäljningen av dina motiv på över 200 produkter.


Alltid gratis. Inga men.

Publicera dina motiv
enkelt på över 200 produkter!

Funktions-T-shirts
Funktions-T-shirts
Vintage-T-shirts
Vintage-T-shirts
Muggar
Muggar
T-shirts barn
T-shirts barn
Mobilskal
Mobilskal
Sportiga tanktoppar
Sportiga tanktoppar
Långärmade T-shirts
Långärmade T-shirts
Luvtröjor och tröjor
Luvtröjor och tröjor
Kepsar & mössor
Kepsar & mössor
Flowy Tank Tops
Flowy Tank Tops

Alltid gratis

Öppna din Spreadshop

Sälj din egen merchandise – utan kostnad.

Laptop
  • Fastställ dina priser själv
  • Anpassa din butik
  • Designa ditt sortiment flexibelt
Läs merÖppna din Spreadshop

Fastställ dina priser själv

Fastställ dina priser själv // Spreadshop ger dig större inkomster än alla andra leverantörer. Du bestämmer själv priserna till din butik och höjer din ersättning utöver framgångsbonusen. Locka kunder till din butik med flexibla rabatter. Ditt arbete lönar sig!

Anpassa din butik

Anpassa din butik // Presentera ditt märke, ditt band eller din kollektion enligt dina önskemål. Designa utseendet på din butik på det sätt som dina kunder känner och gillar den. Du bestämmer vilka produkter du vill sälja. Gör som du vill!

Designa ditt sortiment flexibelt

Designa ditt sortiment flexibelt // I Spreadshops sortiment hittar du hundratals produkter som passar dig och ditt märke perfekt. Anpassa alltid ditt produkturval, oavsett om det är kläder för barn och vuxna, accessoarer eller hem- och inredningsartiklar. Dessutom är det fri prissättning!

Öppna din Spreadshop

Sälj på marknadsplatsen

Dela dina motiv med en miljonpublik.

Laptop
  • Visa dina motiv för 130 000 människor varje dag
  • Förvandla din talang till pengar. Helt gratis.
  • Tillgång till exklusiva kampanjer, Amazon och eBay
Läs merSälj på vår marknadsplats

Visa dina motiv för 130 000 människor varje dag

Nå en enorm publik // Mer än 130 000 besökare kommer dagligen till Spreadshirt – potentiell publik för dina motiv och din talang. Vår reklam och smart marknadsföring lockar många nya kunder till vår sida. Var med och visa världen vad du kan.

Förvandla din talang till pengar. Helt gratis.

Sälj helt utan risk // Det enda du behöver göra är att vara kreativ. Vi tar hand om resten. Att sälja motiv på Spreadshirt innebär inga risker för dig. Registrera dig, ladda upp dina motiv och ta hem vinsten. Du har inga förskottskostnader och Spreadshirt tar hand om leverans och service. Och det är helt gratis för dig. Alltid.

Tillgång till exklusiva kampanjer, Amazon och eBay

Din chans att stå i rampljuset // Det bästa är när våra designer är framgångsrika. Kampanjer som veckans T-shirt och Spreadshirt Select presenterar utvalda motiv för en miljonpublik i hela världen. Det är din chans! Och grädden på moset: På framgångsrika sidor som Amazon och Ebay kan ytterligare publik hitta dig.

Sälj på vår marknadsplats

Sälj på valfri plattform

Designa produkter som passar till ditt varumärke och sälj dem via de största butikssystemen och marknadsplatserna.

Anslut dig till de stora e-handelsplattformarna.
Din butik. Din målgrupp. Ditt varumärke.
Ingen risk. Inga kostnader. Höga intäkter.

Anslut dig till de stora e-handelsplattformarna.

Sälj där dina kunder finns och utnyttja alla fördelar med butikssystemet. Dra nytta av synligheten och SEO-verktygen hos stora aktörer som Shopify, Etsy eller WooCommerce. Med SPOD är det så enkelt att sälja!

Din butik. Din målgrupp. Ditt varumärke.

Med SPOD hör din verksamhet till 100 % till dig, eftersom ditt varumärke alltid står i centrum tack vare den märkeslösa servicen. Vi tar hand om produktion och leverans inom 48 timmar, du kommunicerar direkt med dina kunder och har full kontroll.

Ingen risk. Inga kostnader. Höga intäkter.

SPOD är kostnadsfritt, utan några om eller men. Det finns varken förskottskostnader eller minsta beställningsmängder. Först vid beställning betalar du för produkten och vår tryckservice. Du fastställer själv försäljningspriserna och din vinst. Lekande lätt och helt utan dolda kostnader.

Sälj med SPOD nu

Utan risk, utan kostnad, utan stress.
Oroa dig inte, vi har koll på allt.

Lager
Lager // Vi tar hand om varulager och förvaring. Spreadshirt har över 200 högkvalitativa produkter och accessoarer på lager och producerar direkt på beställning.
Tryck
Tryck // Hos oss används bara tryckmetoder av högsta kvalitet. På det sättet garanterar vi alltid det bästa och mest briljanta tryckresultatet.
Genomförande
Genomförande // Från beställnings- och betalningshantering till kundservice – vi tar hand om allt detaljarbete som uppstår när man har ett eget företag. Luta dig tillbaka och slappna av. Vi sköter det.
Leverans
Leverans // Tack vare våra 5 produktionsorter i Europa och USA kan vi skicka beställningar till över 150 länder.
Betalningar
Betalningar // Sälj dina motiv i 19 länder och sprid ditt budskap på marknadsplatser på 12 olika språk. Spreadshirt möjliggör bekväm näthandel i 10 olika valutor.
Kundservice
Kundservice // Spreadshirts prisbelönta kundserviceteam ser till att dina kunder får en smidig köpupplevelse. Du kan räkna med att dina kunder är i goda händer.
Hej framgång!

Butiksinnehavare

Innehavare – Liz

Liz , Innehavare av ”Sweets n Treats”

I somras öppnade jag mitt första bageri. Efterfrågan på T-shirts var enorm! Spreadshirt gjorde det lätt för mig som konditor att ta in merchandising i mitt sortiment.

Innehavare – Kerstin

Kerstin , Innehavare av ”Gscheade Leibal”

Jag ville förverkliga min idé att sälja T-shirts med österrikisk dialekt direkt utan att behöva bry mig om trycket. Det var verkligen motiverande för mig att bygga upp denna butik med Spreadshirt.

designer på marknadsplatsen

Designer – Olivier

Olivier , Designer från Frankrike

Jag valde Spreadshirt, eftersom plattformen är välkänd och jag enkelt kan lägga till produkter online här. Jag ville inte att det skulle ta timmar att ladda upp mina motiv.

PR-student – Paige

Paige , PR-student från San Francisco

Vid sidan av studierna och arbetet letade jag efter en okomplicerad plattform för min konst. När man väl är registrerad går allt av sig själv. Tack vare Spreadshirt har jag tid över att plugga (och äta pizza ;)).