15 % rabatt på allt
Gäller till den 01.03.2017. Kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongen kan endast användas på www.spreadshirt.se och är inte giltig i Spreadshirts partnerbutiker.Kupongen kan inte användas för presentkort. Kupongen kan användas vid beställningar med högst 5 produkter. Kan inte kombineras med mängdrabatten.
15OFF17
Lös in kupong

Din personliga komfortzon – tryck örngott helt individuellt

Designa kuddöverdrag med vårt enorma motivurval och öka sängens och soffans mysfaktor

Produkter


Bästa kvalitet – designa örngott själv

Som man bäddar får man ligga, säger ordspråket. Bädda därför sängen med våra örngott att designa själv. Våra örngott passar perfekt till huvudkuddar i storlekarna 80 x 80 cm och 80 x 40 cm. De består av fint, blankt sängklädestyg. De mindre kuddöverdragen till prydnadskuddar finns i två olika varianter – också i blank sängklädeskvalitet och av ett kraftigare, strukturerat material.

Trycka kuddöverdrag – så här enkelt är det

Individuella kuddöverdrag gör soffan, fåtöljen och myshörnan ännu trevligare. Och även ett ordentligt kuddkrig blir ännu livligare med färgglatt tryckta kuddöverdrag. Ditt helt personliga kuddöverdrag kan du designa själv precis som en individuell T-shirt. Välj då helt enkelt önskat kuddöverdrag i T-shirtdesignern och kombinera det med motiv från Spreadshirts plattform eller ladda upp ett eget foto och tryck din kudde med det.