Hitta det passande förklädesmotivet

Du kan välja bland tusentals motiv och över 150 produkter. Gör ditt förkläde till något alldeles särskilt.

Produkter


Tryck förkläden snabbt och enkelt

Vill du skydda dig från fettstänk när du lagar mat eller vill du inte få hela T-shirten full med blomjord när du arbetar i trädgården? Då kan du trycka snygga förkläden här. Klicka först på knappen Designa egna förkläden. Du befinner dig nu i vår designer. Här kan du designa ett eget förkläde. Du vill kanske trycka en egen text på förklädet? Så här gör du:

Klicka i det förinställda textfältet. Om du redan har tagit bort detta, kan du även klicka ovan på knappen Lägg till text så visas ett nytt textfält på ditt köksförkläde. Där kan du nu ange ditt ordspråk eller en annan valfri text. De små hörnsymbolerna i textfältet hjälper dig att anpassa texten efter dina önskemål. Med krysset till vänster upptill kan du flytta texten. Genom pilen till höger upptill kan texten vridas. Till höger nedtill hittar du två symboler för att ändra storlek och med den lilla papperskorgen till vänster nedtill kan du radera hela textfältet.

Det är dock inte nog med det. I fönstret längst till höger hittar du fler möjligheter till att redigera text. Du kan välja ett annat teckensnitt, ändra teckenstorleken och välja en annan färg till ordspråket på ditt förkläde. På detta sätt kan du designa förklädet individuellt och anpassa det antingen enligt dina önskemål eller en familjemedlems eller väns. Ett tryckt förkläde passar även utmärkt som personlig present till dina kära!.

Köksförkläden eller trädgårdsförkläden med snygga motiv

På Spreadshirt finns det många motiv att välja mellan, som du kan trycka ditt förkläde med. När du klickar på knappen Välj motiv i designern ser du ett urval av de populäraste motiven i fönstret till vänster. Du kan även använda sökfönstret för att söka efter bestämda motiv, t.ex. i temat ”matlagning”, ”bakning” eller ”trädgård”. Eller så väljer du en annan motivkategori genom att klicka på bästsäljare och sedan leta lite i kategorierna. När du har hittat ett snyggt motiv är det lätt att trycka ditt individuella förkläde med det.

Klicka helt enkelt på motivet så visas det på ditt köks- eller trädgårdsförkläde. Som med textfältet kan du även här använda de olika hörnsymbolerna för att ändra motivet efter dina önskemål. Dessutom kan du anpassa färgerna på motivet i fönstret längst till höger. Du kan även välja för de flesta motiv om det ska tryckas med blankt flextryck eller sammetslikt flocktryck på ditt förkläde. För detta kan du över motivfärgerna i höger fönster välja mellan blank och sammetsmjuk. På Spreadshirt finns det många olika möjligheter att trycka förkläden och naturligtvis även T-shirts

Du kan för övrigt även trycka egna foton på ditt förkläde. Detta är dock endast möjligt på det vita förklädet. Då klickar du helt enkelt ovan på Ladda upp foto och laddar upp ditt foto från din dator till designern. Precis som med motiven behöver du nu bara klicka på ditt foto, så visas det på ditt förkläde. Använd hörnsymbolerna för att redigera det, men se till att du inte drar fotot utanför tryckområdet. När du har bearbetat allt enligt din smak behöver du egentligen bara klicka på kundvagnsknappen, gå till kassan och slutföra beställningen. Några dagar senare har du ditt förkläde!