Fri frakt från ett beställningsvärde på 380 kr
Gäller till den 20.02.2017. Kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongen kan inte användas för presentkort. Kupongen kan endast användas på www.spreadshirt.se och är inte giltig i Spreadshirts partnerbutiker.
17FREESE
Lös in kupong

Tryck långärmade T-shirts med vårt enorma urval av motiv

Passande motiv till individuella långärmade T-shirts hittar du på vår marknadsplats. Eller ladda upp bilder själv.

Produkter


Tryck långärmade T-shirts med ett enormt urval av motiv

Oavsett om det handlar om att kavla upp ärmarna vid trädgårdsarbete eller hålla sig varm på kyliga sommarkvällar – långärmade T-shirts är det perfekta valet i många situationer. För att den ska bli riktigt personlig kan du trycka din långärmade T-shirt. Spreadshirt erbjuder tusentals motiv i alla tänkbara teman. Och om du inte hittar det rätta där, kan du även trycka ett eget foto eller motiv på din långärmade T-shirt.

Alla kan trycka långärmade T-shirts med Spreadshirt

En T-shirt med långa ärmar – det är den enkla men geniala idén bakom den långärmade T-shirten. Den långärmade T-shirten passar till nästan alla tillfällen, oavsett om den bärs till bara jeans, till joggingbyxor hemma eller som värmande tröja att ha under på vintern. Från bebisen och tonåringen till den vuxna – Spreadshirt har färgglada långärmade T-shirts för alla åldersgrupper i sortimentet. Och om det skulle bli riktigt kallt kan du även trycka en helt personlig tröja hos oss. Till sommaren hittar du dessutom ett enormt urval av roliga T-shirts på vår marknadsplats.