Fri frakt från ett beställningsvärde på 380 kr
Gäller till den 20.02.2017. Kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongen kan inte användas för presentkort. Kupongen kan endast användas på www.spreadshirt.se och är inte giltig i Spreadshirts partnerbutiker.
17FREESE
Lös in kupong

Ingen chans för trista muggar

Hitta de bästa muggmotiven för heta saker och kalla törstsläckare.
Eller designa en av över 150 andra produkter.

Produkter


Leve muggarna – egendesignade!

Den som måste gå upp tidigt förgyller gärna den jobbiga morgonen lite. Det första nybryggda kaffet ur den egendesignade favoritmuggen kan till exempel göra under. Spreadshirt är inte bara specialisten på T-shirttryck, utan gör det även möjligt för dig att enkelt och snabbt designa egna muggar med ett enormt urval av motiv, oavsett om de är till kaffe, te eller varm choklad. Och om du behöver något passande när du är på språng, trycker vi även termosmuggar till kaffe och vattenflaskor.

Fotomuggar – den perfekta presentidén

Är mormor passionerad tedrickare? Kommer din kontorskollega i gång först efter två dubbla mocka? Så bra, för en egendesignad temugg eller en individuell kaffemugg är också en utmärkt presentidé. Ett roligt väckande motiv eller den mycket personliga fotomuggen med en bild av hela familjen gör sig lika bra på skriv- och frukostbordet. Och till jul, presenttillfället framför alla andra, kan du självklart även trycka festliga julmuggar på Spreadshirt.