Fri frakt från 2 produkter
Gäller till den 06.06.2017 från en beställningsmängd på 2 produkter. Kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongen kan endast lösas in på www.spreadshirt.se och gäller inte i Spreadshirts partnerbutiker.
FS20617
Lös in kupong

Stilfulla pikétröjor med individuellt motiv

Till henne och honom, till stor och liten. Designa din personliga pikétröja med vårt enorma urval av motiv.
Eller ladda upp bilder själv.

Produkter


T-shirten för alla situationer

Pikétröjan är inte bara en klassiker, utan är ett riktigt mångsidigt val bland överdelarna. Den gör ett utmärkt intryck på nästan alla områden i vardagen – vid sport, på kontoret, på fritiden och som arbetskläder. Dessutom överträder pikétröjan både ålders- och könsgränser, för den är lika populär bland män, kvinnor och barn. Individuellt tryckt och personligt designad med motiv, texter eller ditt eget foto blir den ett universellt unikt exemplar.

Överdel med tradition

Karakteristiskt för pikétröjan är den våffelaktiga pikéstrukturen, de elastiska muddarna på ärmsluten och naturligtvis kragen och knappraden i halsringningen. I denna form kan pikétröjan se tillbaka på en lång tradition. Ursprungligen utvecklades den i början av 1900-talet som en bekväm överdel för polosporten. Denna sportiga karriär fortsatte under de följande årtiondena. Särskilt tennisen kan man inte tänka sig utan pikétröjan. Sedan 80-talet är pikétröjan ett inslag även i vardagsmodet – som smart alternativ till den klassiska herrskjortan på jobbet och som snyggt fritidsplagg.