Fri frakt från ett beställningsvärde på 380 kr
Gäller till den 20.02.2017. Kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongen kan inte användas för presentkort. Kupongen kan endast användas på www.spreadshirt.se och är inte giltig i Spreadshirts partnerbutiker.
17FREESE
Lös in kupong

#SpreadYourself:
Hitta det passande T-shirtmotivet

Du kan välja bland tusentals motiv och över 150 produkter. Gör din T-shirt till något alldeles särskilt.

Produkter


Tryck en T-shirt hos Spreadshirt – så här fungerar det

Om du vill designa en T-shirt själv, har du kommit rätt när du är i vår T-shirtdesigner. Här väljer du först din produkt som du vill trycka. För klädesplaggen finns olika snitt och typer – tighta T-shirts, långärmade tröjor eller den klassiska T-shirten. På Spreadshirt kan du även trycka accessoarer som förkläden eller väskor. Nu är det dags för det motiv som du vill trycka T-shirten med. Du har tillgång till otaliga motiv från Spreadshirts community eller så laddar du upp egen grafik eller logotyper. För att trycka ett ordspråk eller en egen text på T-shirten kan du använda textfunktionen.

T-shirts och mycket mer på Spreadshirt

Minst en cool T-shirt bör egentligen finnas i alla garderober. Så bra att det finns så många snygga och speciella motiv och idéer på Spreadshirt och att man hittar roliga T-shirtordspråk för varje tillfälle. Den som inte tycker det är tillräckligt variationsrikt hittar naturligtvis även förkläden, muggar eller väskor att designa och kan även trycka andra artiklar som tröjor. Det finns inga gränser för fantasin, varken när det handlar om klädesplagg eller accessoarer som ska tryckas eller när man funderar på vilket motiv eller vilken text man vill trycka på sin nya T-shirt eller sitt nya förkläde. Ge utlopp för din kreativitet!